Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 12:29:03
Eiropas Savienība » Ministru prezidents dosies uz Eiropadomes sanāksmi Briselē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ministru prezidents dosies uz Eiropadomes sanāksmi Briselē
Autors: Zanda Šadre, 14/10/2008 10:30

Šodien, 14. oktobrī Ministru prezidents Ivars Godmanis dosies uz Eiropadomes sanāksmi, kas no 15. līdz 16. oktobrim notiks Briselē.

Eiropas Savienības valstu un valdību vadītāju kārtējās sanāksmes būtiskākās sarunu tēmas būs ekonomiskā un finanšu situācija, enerģētikas drošība, klimata un enerģijas likumdošanas pakete un Lisabonas līguma turpmākā virzība.

Pirms Eiropadomes darba sesijas trešdien, 15. oktobrī Ministru prezidentam paredzētas vairākas daudzpusējas tikšanās – Latvijas Ministru prezidenta rīkotā Baltijas un Ziemeļvalstu premjerministru tikšanās, kā arī Eiropas Liberāļu partiju līderu sanāksme un darba pusdienas. Ceturtdien, 16. oktobrī notiks otrā Eiropadomes darba sesija, kurā plānots apstiprināt Eiropadomes secinājumu projektu.


Zanda Šadre
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr. 6-7082919 / 2-9120742
E-pasts: zanda.sadre@mk.gov.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu