Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 14:24:38
Izklaide » Darbu sāk sociāli izklaidējošs portāls SPACE.LV
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Darbu sāk sociāli izklaidējošs portāls SPACE.LV
Autors: Alise Jansone, 13/10/2008 17:52

Šodien, 13. oktobrī, darbu sācis sociāli izklaidējošs portāls SPACE.LV, kura veidošanā lietotas jaunākās interneta tehnoloģijas, kas piedāvā līdz šim Latvijā neredzētas iespējas.

SPACE.LV portālā ir izveidots sociālais tīkls, kurā vienlaikus iespējams komunicēt, atrast domu biedrus vai pat sadarbības partnerus un iegūt savā īpašumā ilgi kārotas balvas. Interneta vietne lietotājiem var kalpot kā praktisks rīks, kur izvietot fotogrāfijas, video sižetus, rakstīt savas pārdomas, kā arī pretendēt uz balvām, kuru piešķiršana ir atstāta citu portāla lietotāju ziņā.

Portāla piedāvājumā ir plašs balvu klāsts, kas turpina palielināties, jo uzņēmumi jau ir ievērojuši un novērtē inovatīvus reklāmas veidus.

Ikviens portāla lietotājs, veidojot un pilnveidojot savu profilu, var pieteikties uz sevis izvēlētām balvām. Pēc tam par dažādām aktivitātēm iespējams nopelnīt punktus, kuru skaits minētā termiņa beigās nosaka balvas ieguvēju.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu