Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 16:31:06
Kultūra » Junior Achievemet – Latvija piedāvātie skolotāju kursi kļūst pieprasītāki
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Junior Achievemet – Latvija piedāvātie skolotāju kursi kļūst pieprasītāki
Autors: Sintija Pakalne, 13/10/2008 13:37

Jau vairākus gadus biznesa izglītības biedrība „Junior Achievement – Latvija” (JAL) piedāvā ekonomikas un sociālo zinību skolotājiem iespēju papildināt savas zināšanas IZM apstiprinātos skolotāju tālākizglītības kursos vairākas reizes gadā, informē Junior Achievement speciālists Jānis Grandāns.

Kursos, kuri norisinājās no 9.-10. oktobrim, piedalījās vairāk kā 30 skolotāji no visas Latvijas. Skolotājiem divu dienu laikā bija iespēja iepazīties ar dažādu organizāciju un valsts institūciju darbību.Šī gada 9. oktobrī skolotājiem bija iespēja viesoties LR Ekonomikas ministrijā, kurā skolotāji tikās ar ministrijas pārstāvjiem un uzzināja ministrijas pamatfunkcijas un kompetenci, aktuālos jautājumus, kuri tiek risināti ministrijā. Dienas otrajā pusēm skolotājiem bija vizītē Centrālā statistikas pārvaldē un Latvijas Bankā, kurās viņi tika iepazīstināti ar Latvijas valsts attīstības tendencēm un esošo ekonomisko situāciju.

10. oktobra rītā skolotāji devās uz SEB bankas Vecrīgas filiāli, kur SEB Bankas mārketinga nodaļas vadītājs Modris Atpils un SEB makromakroekonomikas eksperts ekonomists Dainis Gašpuitis iepazīstināja skolotājus ar tendencēm praktiskā mārketinga jomā uzņēmējdarbībā.. Dienas otrā pusē skolotājiem bija iespēja iesaistīties diskusijā un apspriest ekonomisko situāciju valstī ar Īpašu uzdevumu ministru Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās Normundu Broku.

Skolotāju tālākizglītības kursu noslēgums norisinājās SIA „Laikraksts Diena” redakcijā, kur laikraksta „Diena” speciālisti skolotājus iesaistīja diskusijā par Latvijas ekonomikas aktualitātēm un laikraksta „Diena” devumu izglītības veicināšanā.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu