Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 08:37:48
Sports » Biedrībai „Florbola klubs VALKA” – sava mājas lapa
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Biedrībai „Florbola klubs VALKA” – sava mājas lapa
Autors: Inguna Medne, 10/10/2008 14:21

Biedrībai „Florbola klubs VALKA” ir izveidota sava mājas lapa www.florbolsvalka.lv, kurā jau ir lasāmi kluba jaunumi, nodarbību saraksts un dažādas aktualitātes, kā arī aplūkojamas pirmās fotogalerijas. Tā kā mājas lapa ir izveidota nesen, pašlaik vēl notiek aktīvs darbs pie tās uzlabošanas - komandu sastāva izveides un citām sadaļām.

Piektdien, 10.oktobrī plkst.19.00 Valkas ģimnāzijas sporta hallē (Valkā, Raiņa ielā 28A) notiks jau otrā florbola kluba “Valka” 2.līgas Vidzemes reģiona vīriešu komandas spēle ar komandu “Bulta/Limbaži”. Latvijas 16.atklātā čempionāta florbolā 2.līgas Vidzemes reģiona pirmā spēle bija 3.oktobrī. Plašāka informācija par čempionātu atrodama Latvijas Florbola Savienības mājas lapā www.floorball.lv. Savukārt Valkas veterānu komanda dalību turnīrā sāks 12.oktobrī, ar spēlēm Inčukalnā. Visi laipni aicināti atbalstīt Valkas Florbola komandu!

Jau ziņots, ka biedrība „Florbola klubs VALKA” tika nodibināta šī gada 20.maijā. Biedrības dibinātāji ir SIA „Prestižs” un Valkas pilsētas dome. Florbola kluba valdes priekšsēdētājs ir Vladimirs Kuncevičš, bet valdes locekļi ir Valerijs Fedjukovs, Unda Ozoliņa, Guntis Bašķis, Andris Dainis, Rudīte Gromule un Ivo Meļķis. Biedrības mērķi ir – attīstīt un popularizēt florbola sporta veidu, sekmēt augstu sportisko rezultātu sasniegšanu, organizēt florbola treniņus, spēles, nometnes un citas aktivitātes bērniem, jauniešiem un pieaugušiem, veidot florbola kluba komandu un piedalīties dažādās sacensībās, tādējādi popularizējot Valkas pilsētas un novada vārdu Latvijā un ārvalstīs, izveidot florbola sportam nepieciešamo materiāli tehnisko nodrošinājumu, apsaimniekot to un piesaistīt finanšu līdzekļus.


Papildus informācija   
Domes priekšsēdētāja, biedrības „Florbola klubs Valka” valdes locekle
U.Ozoliņa,
64707620

Informāciju sagatavoja
Valkas pilsētas domes preses sekretāre
Inguna Medne,
64707617, 29250086                                                                                                 
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu