Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 14:45:51
Izklaide » „100. panta” viesis šodien būs „Depeche Mode” solists Deivs Gahans
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
„100. panta” viesis šodien būs „Depeche Mode” solists Deivs Gahans
Autors: Laima Paula, 09/10/2008 10:36

Latvijas Televīzijas 1. kanālā (LTV1) raidījumā “100. pants” šodien būs skatāma intervija ar pasaulslavenās britu grupas „Depeche Mode” solistu Deivu Gahanu (Dave Gahan), informē VB SIA "Latvijas televīzija" speciāliste Ieviņa Ancena.

Latvijas televīzija ir vienīgā no Baltijas televīzijām, kura Berlīnē ieguvusi 10 minūšu interviju ar solistu, kurš līdz šim Latvijas medijiem personīgas intervijas nav sniedzis vispār.

D. Gahanu intervēs LTV Ziņu dienesta žurnāliste Aija Kinca, kas grupas solistu iztaujās ne vien par mākslinieka Antona Korbina veidoto jauno grupas imidžu, gaidāmo tūri un albumu, bet arī par sajūtām, kad mobilā telefona melodijā atskan kāda viņa dziesma un par to, vai ekonomiskās krīzes laikā ar augstām biļešu cenām (Vācijā biļete uz DM koncertu maksā 80 eiro!) viņi tiešām cer pulcēt pilnus stadionus.

Kā zināms, grupa „Depeche Mode” Latvijā uzstāsies nākamā gada 25. maijā „Skonto” futbola stadionā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu