Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 16:41:24
Sports » Saramotins pārliecinoši labākais Smiltenē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Saramotins pārliecinoši labākais Smiltenē
Autors: Olafs Jākabsons, 06/10/2008 09:18


Ar “Rietumu banka - Rīga” komandas velobraucēja Alekseja Saramotina pārliecinošu uzvaru 5.ptobrī Smiltenē tika pielikts trekns punkts pirmai Nissan kalnu divriteņu Baltijas kausa sezonai.

Ceļu uz Smilteni, kur notika “Nissan Baltijas kausa” trešais, noslēguma posms bija mērojuši gandrīz 400 dalībnieku, kuru pulkā bija arī Zviedrijas, Krievijas un Igaunijas valstu čempioni.

Profesionāļiem bija jāveic divi 39 kilometrus gari apļi. Jau pēc veiktiem 20 kilometriem no pārējiem dalībniekiem atrāvās “Rietumu banka - Rīga” pārstāvis Aleksejs Saramotins, kurš atlikušo distanci tā arī veica lepnā vientulībā un finišā tuvākos sekotājus – Helmetu Tamkrovu (Extreme Sport-Mever/ZZK), Alanu Orasu (Arctic Sport) un Algesu Māsikmetu (Extreme Sport-Mever/ZZK), apsteidza vairāk kā par trim minūtēm.

Komandu ieskaitē profesionāļiem triumfēja “Extreme Sport-Mever/ZZK”, otrie palika “Arctic Sport”, bet pakāpienu zemāk “Dynatek Latvia”.

Amatieri Smiltenē veica tikai vienu apli un nepārspēts palika Toms Skujiņš, bet sezonas kopvērtējumā, par prieku mājniekiem, triumfēja “CBM/Smiltene”.

Ar sacensību rezultātiem varat iepazīties interneta mājas lapā www.velo.lv

"Nissan Baltijas Kauss" (NBK) ir starptautisko riteņbraukšanas maratonu sērijas kalnu divriteņiem, kas notiek Igaunijā, Latvijā un Somijā. NBK sacensības ietver prologu (komandu sacensības) un trīs posmus (gan individuālās, gan komandu sacensības).

Šobrīd organizatori plāno 2009.gada Nissan MTB kausa kalendāru un jau ir zināms, ka viens no etapiem norisināsies arī Lietuvā. Tiek spriests arī par sacensību formāta pilnveidošanu.


Papildus informācijai:
Olafs Jākabsons
(371) 29405032
olafs@firstplace.lv
www.velo.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu