Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 20:47:29
Sports » Starptautiskajā turnīrā futbolā par Valkas pilsētas domes kausu cīnīsies komandas no Francijas, Polijas, Latvijas un Igaunijas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Starptautiskajā turnīrā futbolā par Valkas pilsētas domes kausu cīnīsies komandas no Francijas, Polijas, Latvijas un Igaunijas
Autors: Inguna Medne, 03/10/2008 15:39

Sestdien un svētdien, 4.un 5.oktobrī Valkas pilsētas stadionā (Valkā, Rīgas ielā 41) norisināsies Starptautisks turnīrs futbolā „Valkas pilsētas domes kauss”. Turnīru rīko ar mērķi popularizēt futbolu Valkā un tās sadraudzības pilsētās, kā arī jauniešu un bērnu vidū. Futbola turnīra uzdevumi ir izveidot sadarbību, veicināt savstarpējos kontaktus un sportistu apmaiņas braucienus uz Valkas sadraudzības pilsētām.
 
Savu dalību turnīrā ir apstiprinājušas komandas no Francijas (F.C.Zornthal, Roberstau), Polijas (Kobylnica), Igaunijas (Suure – Jaani, Warriors) un Latvijas (Valka, Valmiera, Priekuļi, Upesciems). Futbola turnīrā būs pārstāvēti 9 futbola klubi.
 
Sestdien par Valkas pilsētas domes kausu cīnīsies bērnu komandas, bet svētdien – pieaugušo. Gan sestdien, gan svētdien sacensības sāksies plkst.9.00. Sestdien, plkst.18.00 komandu pārstāvju un trenerus uz pieņemšanu aicinās Valkas pilsētas domes priekšsēdētāja. Apbalvošana paredzēta plkst.18.45. 
 
Saskaņā ar nolikumu, turnīrā piedalīsies gan bērnu komandas – 1995.gadā dzimuši un jaunāki, 1997.gadā dzimuši un jaunāki, gan pieaugušo amatieru komandas. Bērnu komandām spēles notiks pēc 8x8 noteikumiem, spēles ilgums 2x15 minūtes. Savukārt, pieaugušo komandām – pēc 11x11 noteikumiem un spēles ilgums būs 2x20 minūtes.
 
Par uzvaru komanda saņems 3 punktus, par neizšķirtu – 1 punktu, bet par zaudējumu – 0 punktu. Pirmo, otro un trešo vietu ieguvējus apbalvos ar medaļām, kausies un diplomiem. Tāpat, tiks noteikts arī turnīra labākais spēlētājs un labākais vārtu guvējs.    
 
Bez tam, franču komandas svētdien, 5.oktobrī piedalīsies arī Valmieras FK starptautiskajā turnīrā futbolā „Rudens kauss – 2008”.
 
Uz spēlēm laipni aicināti visi futbola fani, līdzjutēji un citi interesenti!
 

Papildus informācija
Valkas pilsētas domes sporta speciāliste Nadežda Blūma, 29164340
Informāciju sagatavoja
Valkas pilsētas domes preses sekretāre Inguna Medne, 64707617, 29250086                                                                                                 
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu