Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:51:49
Eiropas Savienība » Prezentē mācību materiālu pamatskolām
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Prezentē mācību materiālu pamatskolām
Autors: BNA, Kaspars Breidaks, 27/12/2007 15:28


Šodien Eiropas Savienības informācijas aģentūra organizēja mācību materiāla pamatskolām
"Eiropas Savienība – pazīstu, saprotu, darbojos" prezentāciju un Eiropas skolu klubu piecu gadu jubilejas pasākumu Eiropas Savienības mājā Rīgā.

2002.gada pavasarī Latvijā tika uzsākts projekts "Eiropas klubi Latvijas skolās" ar mērķi palīdzēt Latvijas skolu skolēniem un skolotājiem izveidot Eiropas klubus, kas radīja iespēju iegūt un papildināt zināšanas par Eiropas Savienību un veicināt sadarbību starp skolēniem un skolotājiem ārpus mācību stundām. Šobrīd Eiropas klubi darbojas 43 Latvijas skolās. Šo gadu laikā skolēni kopā ar skolotājiem mācījušies par Latvijas integrāciju un dalību ES, tās sniegtajām iespējām, rīkojuši pasākumus savās skolās, rajonos un pilsētās, izglītojuši savus skolas biedrus, vecākus un citus sabiedrības locekļus, ieguvuši jaunas iemaņas un draugus, īstenojot savus projektus, sadarbojoties ar citiem Eiropas klubiem Latvijā un ārvalstīs un piedaloties vietēja, nacionāla un starptautiska līmeņa pasākumos.














KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu