Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 13:44:03
Sports » Notiks Rīgas domes kausa izcīņa krosa stafetēs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks Rīgas domes kausa izcīņa krosa stafetēs
Autors: Indra Vilde, Dzintra Āboliņa, 01/10/2008 16:25

10. oktobrī Reģionālajā sporta centrā „Anniņmuiža” (Anniņmuižas bulvārī 31) risināsies Rīgas domes kausa izcīņas sacensības krosa stafetēs mācību iestāžu komandām. Sacensību sākums plkst. 13.00.

Sacensības tradicionāli tiek organizētas katru rudeni, un tajās piedalās gan Rīgas pašvaldības skolu komandas, gan arī arodvidusskolu, profesionāli tehnisko, koledžu un augstskolu sportisti. Dalībnieki varēs startēt sešās vecuma grupās.

Sacensību dalībnieki cīnīsies par Rīgas domes kausu, kā arī par dāvanu kartēm: 1. vietai – Ls 200, 2. vietai – Ls 150, 3. vietai – Ls 120 vērtībā. Dāvanu kartes varēs izmantot sporta inventāra iegādei.

Šogad sacensības būs īpašas ar to, ka to laikā būs Laimīgā stunda, proti, bērni un jaunieši varēs tikties ar populāriem sportistiem. Sacensību dalībnieki varēs tikties klātienē, aprunāties, fotografēties un iegūt autogrāfus no vieglatlētiem: Pekinas olimpiādes vicečempiona Aināra Kovala, olimpisko spēļu dalībnieces Ievas Zundas un vairākkārtējā Latvijas čempiona Māra Grēviņa.

Pieteikumi dalībai Rīgas domes kausa izcīņas sacensībām krosa stafetēs jāiesniedz līdz 8. oktobrim Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta (RD IJSD) Sporta pārvaldē, Vāgnera ielā 3.


Papildinformācija:
RD IJSD Sporta pārvaldes galvenais speciālists - Kārlis Zariņš,
tālr. 67105355;
sacensību nolikums: www.sports.riga.lv

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde, tālr. 26708034
Dzintra Āboliņa, tālr. 26554446.
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu