Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 07:26:57
Sports » Piedalies sacensībās „Vidzemes Olimpiskā centra balva 2008”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Piedalies sacensībās „Vidzemes Olimpiskā centra balva 2008”
Autors: Karīna Odriņa, 01/10/2008 15:46

Līdz 6. oktobrim iespējams pieteikt savas klases vai skolas komandu Vidzemes Olimpiskā centra rīkotajās skolu jaunatnes sacensībās „Vidzemes Olimpiskā centra balva 2008”, kas norisināsies 22. un 23. oktobrī Vidzemes Olimpiskajā centrā.

Dalību sacensībās var pieteikt Valmieras pilsētas skolēni sekojošās vecuma grupās- pamatskola (7.- 9. klase) un vidusskola (10.- 12. klase). Katras skolas komandu sastāvā ir jābūt vismaz 10 dalībniekiem (5 zēniem un 5 meitenēm). Katra skola var pieteikt vienu komandu pamatskolas komandu grupā un vienu vidusskolas komandu grupā.

Sacensības norisināsies divas dienas. Pirmajā dienā 22. oktobrī notiks sacensības pamatskolu grupas komandām, otrajā dienā 23. oktobrī- vidusskolu grupas komandām. Abās sacensību dienās no plkst. 10.00- 13.00 notiks treniņi, kuru laikā dalībnieki un komandas pārstāvji varēs iepazīties ar konkrētajiem sacensību veidiem un noteikumiem.

Sacensību laikā jauniešiem būs iespēja sevi pārbaudīt veiklības stafetē, spēkošanās, izturības pārbaudē, netradicionālā sporta veidu konkursā u.c.

Vārdiskie pieteikumi uz veidlapas (pielikums Nr.1), kas apstiprināts ar skolas zīmogu un skolas vadības parakstu, līdz 2008. gada 6. oktobrim jāiesniedz Vidzemes Olimpiskajā centrā vai jānosūta uz elektroniskā pasta adresi: info@voc.lv.

Anketas iespējams aizpildīt noklikšķinot uz saites http://voc.serveri.lv/upl_files/voc_balva_2008_pieteikums.doc.


Informāciju sagatavoja:
SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa
mob.tel.: 26309272
fakss: 4233402
e-pasts: karina.odrina@voc.lv
www.voc.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu