Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 22:26:23
Sports » Starkovs nosauc 20 kandidātus oktobra mačiem
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Starkovs nosauc 20 kandidātus oktobra mačiem
Autors: Mārtiņš Hartmanis, 01/10/2008 15:43

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs šodien nosauca 20 futbolistus, kuri gatavosies Pasaules Kausa kvalifikācijas mačiem izbraukumā pret Šveici un Skonto stadionā pret Izraēlu. Starkovs norādīja, ka pēc nākamās LMT Virslīgas tūres viņš varētu izsaukt vēl kādus futbolistus.

Patlaban kvalifikācijas tabulā Latvija atrodas trešajā vietā, bet apakšgrupā desmit spēlēs jāiegūst pirmā vieta, lai Latvijai uzreiz kvalificētos finālturnīram Dienvidāfrikā. Otrs variants - ja Latvija ir starp spēcīgākajām astoņām otro vietu ieguvējām, tad jācīnās otrajā kvalifikācijas riņķī un divu spēļu summā jāizcīna viena no četrām atlikušajām ceļazīmēm uz Dienvidāfriku. No Eiropas tikai 13 izlases kvalificēsies Pasaules Kausa finālturnīram.

Latvijas izlase kopā sanāks 6.oktobra rītā Ķeizarmežā, kur trenēsies plkst.13:00 un 7.oktobrī turpat Ķeizarmežā treniņš ieplānots plkst.11:30. Savukārt preses pārstāvji tiek aicināti apmeklēt treniņu Skonto stadionā 8.oktobrī plkst.11:30, pēc kura plkst.13.30 notiks preses konference ierastajā vietā Skonto halles otrajā stāvā. Šajā preses konferencē Latvijas mediju pārstāvji varēs saņemt preses akreditācijas uz 15.oktobra spēli pret Izraēlu Skonto stadionā.

Pēc trīs dienu gatavošanās mājās 9.oktobrī plkst.11.30 izlase trenēsies Ķeizarmežā un 16.30 ar čarterreisu izlidos uz Cīrihi, Šveicē, kur ar autobusu dosies uz 86 kilometru attālo Sentgalēnu (St.Gallen) un 11.oktobrī plkst.17:30 spēlēs pret Šveices izlasi. Atpakaļ Latvijas izlase izlidos uzreiz pēc spēles un Rīgā ieradīsies plkst.2 naktī.

Nākamajā dienā pēc atlidošanas uz Rīgu – 12.oktobrī Latvijas izlase trenēsies Ķeizarmežā plkst.12:00, 13.oktobrī treniņš plkst.12:00 būs Skonto stadionā un 14.oktobrī – dienu pirms spēles pret Izraēlu plkst.11.30 treniņš būs Ķeizarmežā. Kā zināms, 15.oktobrī Latvija Skonto stadionā pret Izraēlu spēlēs plkst.19:00.

Latvijas Nacionālās izlases kandidāti FIFA 2010.gada Pasaules Kausa kvalifikācijas spēlēm oktobrī

Vārtsargi:

Andris Vaņins, Aleksandrs Koliņko, Deniss Romanovs

Aizsargi:
           
Oskars Kļava, Igors Stepanovs, Kaspars Gorkšs, Deniss Ivanovs, Dzintars Zirnis, Deniss Kačanovs, Igors Savčenkovs

Pussargi:
            
Vitālijs Astafjevs, Juris Laizāns, Aleksandrs Cauņa, Genādijs Soloņicins, Aleksejs Višņakovs, Vladimirs Koļesničenko, Andrejs Rubins

Uzbrucēji:   
            
Māris Verpakovskis, Ģirts Karlsons, Andrejs Perepļotkins


Mārtiņš Hartmanis
LFF preses sekretārs
m.hartmanis@gmail.com, +371 28334413
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu