Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 20:20:29
Izklaide » Latvijā viesosies Krievijas mūsdienu kultūras autoritāte - Artēmijs Troickis
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijā viesosies Krievijas mūsdienu kultūras autoritāte - Artēmijs Troickis
Autors: Sintija Pakalne, 01/10/2008 13:07

Piektdien, 3. oktobrī, plkst. 16.00, kinoteātrī “KSuns” pēc Latvian Art Directors Club (LADC) ielūguma - Krievijas mūsdienu kultūras autoritāte - Artēmijs Troickis lasīs lekciju par mūzikas, interneta un intelektuālā īpašuma nākotni pasaulē, informē LADC speciāliste Zane Bērziņa.

digitālā revolūcija mūzikas biznesā: bez starpniekiem, ierakstiem un izdevējiem,
lejupielādēšana un pirātisms,
mākslinieku dzīve jauno noteikumu pasaulē,
autortiesību likums un mākslinieku aizstāvība.

Artēmijs Troickis - zināmākais kultūras žurnālists, Maskavas pirmais dīdžejs, rokmūzikas pētnieks un kritiķis, koncertaģentūras un ierakstu kompānija vadītājs, veiksmīgs mūzikas projektu producents, 10 gadus raidstacijas “EHO Moskvi” populārā raidījumā “FM Dostojevskis” vadītājs, no 1989 līdz 1998. gadam daudzu Krievijas TV kanālu raidījumu par dzīvi un mākslu autors un vadītājs, filmu aktieris, publicists un rakstnieks - pasaulslavenā izdevuma “Back In the USSR” par roka mūzikas kultūru bijušajā Padomju Savienībā autors, žurnāla “Playboy” Krievijā izdevējs, Maskavas Valsts Universitātes žurnālistikas fakultātes un Valsts Vadības Universitātes producēšanas zinību pasniedzējs, interneta televīzijas “TV Click” veidotājs, Latvijā pazīstams arī kā slavenā raidījuma “Video ritmi” regulārs dalībnieks un autors un dažu mūsdienu mūzikas grupu virzītājs Krievijā, mūsdienu mākslas darbu kolekcionārs, “Green Peace” un “Wild World Foundation” aktīvists un viens no Krievijas talantīgākajiem cilvēkiem.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu