Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 01:56:25
Sports » Inflekss sagrauj Tartu Kajakas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Inflekss sagrauj Tartu Kajakas
Autors: Karīna Odriņa, 01/10/2008 11:28


Otrdien, 30. septembrī, Vidzemes Olimpiskajā centrā ar spēli Inflekss (Valmiera) pret Kajakas (Tartu) oficiāli tika atklāta Vidzemes atklātā čempionāta hokejā 4. sezona.

Atklāšanas spēlē ar 7:1 ciemiņi Kajakas hokejisti piekāpās Valmieras komandai Inflekss.

Svinīgajā čempionāta atklāšanas daļā uzrunu teica Valmieras pilsētas Priekšsēdētājs Inesis Boķis, kurš arī atklāja čempionāta spēli, izdarot pirmo ripas iemetienu. Tāpat atklāšanas ceremonijā ar priekšnesumiem skatītājus priecēja jauniešu centra Vinda jaunie daiļslidotāji.

Kā jau iepriekš tika ziņots, šosezon 3 līgās kopā piedalīsies 31 komanda, no tām 1. līgā spēlēs 6 komandas, 2. līgā-13, bet 3. līgā – 12 komandas.

Čempionātā piedalās komandas no visas Vidzemes. Tālākās komandas ir no Salacgrīvas, Balviem, Apes, Gulbenes un Tartu. Taču visplašāk pārstāvētās pilsētas komandu skaita ziņā ir Valmiera ar 9 komandām, Smiltene ar 5, Cēsis un Tartu ar 3 komandām.

Visi interesenti, līdzjutēji un atbalstītāji tiek laipni aicināti uz Vidzemes atklātā čempionāta spēlēm! Sīkāka informācija par spēļu laikiem Vidzemes Olimpiskā centra mājas lapā!


SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa
mob.tel.: 26309272
fakss: 4233402
e-pasts: karina.odrina@voc.lv
www.voc.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu