Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 21:32:37
Izklaide » Latvijas fani nolēmuši organizēt skrējienu "Skrien! Par Latviju"
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas fani nolēmuši organizēt skrējienu "Skrien! Par Latviju"
Autors: Alise Jansone, 30/09/2008 16:06

Domājot par dāvanām Latvijas 90. dzimšanas dienā, vairāki Latvijas fani ir nolēmuši organizēt īpašu skrējienu "Skrien! Par Latviju", lai vienlaicīgi uzstādītu arī jaunu Ginesa Pasaules rekordu 100m stafetes skrējienā. 

Rekorda labošanas mēģinājums iecerēts kategorijā "Vislielākais dalībnieku skaits, kas 24 stundās piedalās 100m stafetes skrējienā". Pašreizējais rekords stafetes skrējienā pieder Singapūras Svētā Nikolasa meiteņu skolai, kura rekordu uzstādīja šī gada 29. martā ar kopējo dalībnieku skaitu 1848 cilvēki. Lai pārspētu Ginesa rekordu šajā kategorijā Latvijā, skrējienā ir jāpiedalās vismaz 2000 cilvēku.

„Skrien! Par Latviju!” 24 stundu laikā norisināsies stadionā „Daugava” 18. un 19. oktobrī. Tas būs līdz šim ilgākais Ginesa Pasaules rekorda labošanas mēģinājums Latvijā, un tā ir iespēja vairākiem tūkstošiem Latvijas fanu piedalīties Latvijas dzimšanas dienas dāvanas veidošanā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu