Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 01:01:56
Izklaide » Rīgā atklās arhitektūras balvas izstādi „Dedalo Minosse”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgā atklās arhitektūras balvas izstādi „Dedalo Minosse”
Autors: Sintija Pakalne, 30/09/2008 10:47

„Dizaina mēneša” ietvaros Rīgas Domes telpās  6. oktobrī, pulksten 15.30 tiks atklāta izstāde – retrospekcija, kurā apkopoti Starptautiskās „Dedalo Minosse”  arhitektūras balvas pēdējā  2007/ 2008.gada labākie darbi, informē Baltijas Arhitektūras centrs.

„Dedalo Minosse” ir Starptautiskā arhitektūras prēmija, kas ir unikālā, jo tā prēmē ne tikai arhitektus, bet arī pasūtītājus, uzsverot, ka kvalitatīva arhitektūra, kas bieži tiek piemirsts, var rasties tikai tad, kad satiekas tie, kas atbalsta un tie, kas rada.

„Dedalo Minosse” žūrija, kuras sastāvā ir vairāki pasaulē slaveni arhitekti un ietekmīgu arhitektūras un dizaina mediju darboņi, piešķir balvas vairākās kategorijās: Starptautiskā „Dedalo Minosse” balva – pasūtītājam, kurš nolīga profesionālu arhitektu no jebkuras pasaules valsts; Starptautiskā „Dedalo Minosse” balva līdz 40 gadu vecumam - klientam, kurš nolīga profesionālu arhitektu vecumā līdz 40 gadiem; ALA-Assoarchitetti balva - pasūtītājam, kas nolīga profesionālu arhitektu no Itālijas; Dedalo Minosse desmitgades goda balva.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu