Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 19:28:01
Sports » Noslēdzies Latvijas golfa klubu kauss
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Noslēdzies Latvijas golfa klubu kauss
Autors: Laima Paula, 29/09/2008 11:49

Pagājušā nedēļā tika aizvadīts tradicionālais DnB Nord bankas rīkotais Latvijas golfa klubu kauss, kas norisinājās “Salienas” golfa laukumā Rīgas pievārtē, informē golfa kluba "Avoti" speciāliste Ieva Meļņika. 

Sacensībās dominēja vidzemnieki - uzvaru izcīnīja valmierieši - atpūtas kompleksa „Avoti” golfa spēlētāji, otrie - golfa kluba “Denderi” golferi, bet trešajā vietā “Salnienas prezidentu” golfa komanda.

„Pagājušajā gadā mēs bijām priekšpēdējie – šogad pirmie. Nākamā gada komandai ir uzlikta augsta latiņa, bet ar jauno un talantīgo spēlētāju piesaisti čempionu titulu izspēle kļūs vēl interesantāka. Formāts, kas tiek izmantots klubu kausā stimulē jaunos spēlētājus uzdrošināties un aktīvi piedalīties, reprezentējot savas prasmes. Tiem, kam handikaps nav kā iesācējiem, bet ir jau mazliet izkustējies, ir vieglāk nospēlēt savā pozīcijā, jo tad spēle ir elastīgāka. Tā ir sacensību veiksmes atslēga,” atzīst čempionu komandas spēlētājs Ainārs Počs.

Latvijas golfa klubu kauss notiek jau septīto gadu pēc kārtas.  Šajās sacensībās svarīga ir individuālā prasme un komandas kopējais līmenis, jo seši spēlētāji sasummē savus netto rezultātus, kas veidoto vienoto kluba pozīciju.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu