Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 09:35:36
Sports » Notiks VEF Rīga preses konference; klubs prezentē jubilejas logo
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks VEF Rīga preses konference; klubs prezentē jubilejas logo
Autors: Laila Spaliņa, 29/09/2008 11:00


Pirmdien, 29.septembrī, pulksten 16.00 Rīgā Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6b (2.st.) notiks basketbola kluba (BK) VEF Rīga preses konference.

Tajā piedalīsies kluba galvenais treneris Valdis Valters un komandas kapteinis Edgars Jeromanovs.

Preses konferencē kluba pārstāvji informēs par BK VEF Rīga izvirzītajiem mērķiem un uzdevumiem 2008/.09.gada sezonai un izstrādāto ilgtermiņa attīstības programmu, par jauno komandas sastāvu, kā arī prezentēs jaunās spēlētāju formas un par godu VEF 50.gadadienai radīto logotipu. To iespējams aplūkot arī preses relīzei pievienotajā pielikumā.

Šī vefiņam ir ļoti īpaša jubilejas sezona, un tās gaitā gaidāmi vairāki ar nozīmīgo gadadienu saistīti notikumi, kas aizsākās jau ar VEF dzimšanas dienas Donoru dienu, kam sekoja grāmatas VEFIŅŠ. 50 gadu 50 stāstos izdošanu. Īpaši 50.jubilejai radītais logotips ir nākamais solis. Šo logo klubs 2008./09.gada sezonā izmantos gan uz spēlētāju oficiālajām formām, gan dažādos kluba prezentācijas materiālos un par godu 50.gadadienai paredzētajos pasākumos.

Kā zināms, šajā sezonā VEF ir paplašinājis arī savu sadarbības partneru loku, par vienu no tiem kļuvusi arī Valsts Policija. Klubs jau iepriekš paudis pārliecību, ka šīs sadarbības rezultāts būs ne tikai nozīmīgs devums jaunatnes basketbola izaugsmē, bet arī ieguldījums likumpaklausības un patriotisma popularizēšanai auditorijā, kurā šo vērtību nostiprināšana ir īpaši svarīga un patlaban aktuāla.

Tāpat kā pērn arī nākamajā sezonā VEF Rīga turpina sadarbību ar tā ģenerālsponsoru kompāniju Moduls - Rīga, pilna ekipējuma sponsoru SIA adidas Baltics, kā arī Ford oficiālo pārstāvi Latvijā Baltic Motors, Latvijas būvmateriālu ražotāju asociācijas valdes priekšsēdētāju Juri Reisonu un SIA Kurzemes Bekons īpašnieku, bijušo BK Liepāja/ Līvu alus ģenerālsponsoru Andri Griģi u.c.


Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa
BK VEF Rīga PR konsultante
T: +371 9777087
E: laila@vefriga.com


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu