Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 07:31:49
Sports » MT Latvijas rallija čempionāta pēdējais posms notiks Jūrmalā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
MT Latvijas rallija čempionāta pēdējais posms notiks Jūrmalā
Autors: Sintija Pakalne, 26/09/2008 12:08

Nākamās nedēļas nogalē Jūrmalā, 2008.gada 4.oktobrī, tiks dots starts LMT Latvijas rallija čempionāta pēdējam posmam „Parex Rallijs Latvija”. Pasākuma svinīgā atklāšana ar iespēju skatītājiem vērot sacīkšu automašīnu parādi, kā arī piedalīties citos aizraujošos pasākumus notiks jau no plkst.11.30 Jomas ielā 29/31 (pie viesnīcas Majori), savukārt jau no plkst. 12:30 uz starta dosies pirmā rallija ekipāža.

„Parex Rallijs Latvija” organizatori, kā katru gadu, īpašu uzmanību pievērsīs sacensību drošības noteikumiem, kuri tiek nodrošināti saskaņā ar Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) un Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) noteikumiem, kā arī ievērojot Latvijas Republikas likumā noteiktās pasākumu organizēšanas kārtības prasības. Tāpēc visi skatītāji tiek aicināti sacensību laikā uzklausīt un ievērot drošības dienestu norādījumus un neizturēties nevērīgi pret ierobežojumiem, kas būs noteikti rallija laikā.

Pasākuma organizatori lūdz izvēlieties tikai drošas skatu vietas, ievērojot brīdinājuma zīmes un rallija rīkotāju norādījumus, kā arī atgādina, ka bez trases drošības uzrauga atļaujas šķērsot trasi rallija laikā ir kategoriski aizliegts. Arī personīgās automašīnas pie trases piebraucamajiem ceļiem drīkst novietot tikai tā, lai netraucētu izbraukt operatīvajam transportam.
 
Par drošību un kārtību rallija laikā rūpēsies vairāki simti trases uzraugu, kurus varēs atpazīt pēc dzeltenajām vestēm un identifikācijas kartēm ar uzrakstu „Drošība”. Līkumos un trases posmos, kur skatītājiem būs aizliegts stāvēt, tiks izvietotas brīdinājuma zīmes. Arī vietās, kur būs paredzēta rallija vērošana, skatītāji tiek aicināti ievērot drošības noteikumus, piemēram, neatrasties ar muguru pret trasi un sekot līdzi sporta mašīnām.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu