Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 04:45:33
Kultūra » “Zaļajā tirdziņā” iepazīstinās ar Gruzijas kultūru un vēsturi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
“Zaļajā tirdziņā” iepazīstinās ar Gruzijas kultūru un vēsturi
Autors: Laima Paula, 25/09/2008 10:52

Berga Bazāra “Zaļajā tirdziņā” 27. septembrī minerālūdens “Borjomi”  aicina apmeklēt Gruzijas viesmīlības telti. Ikviens “Zaļā tirdziņa” apmeklētājs  varēs iejusties Gruzijas atmosfērā, veroties kalnu ainavās, malkot “Borjomi” minerālūdeni un baudīt tradicionālo Gruzijas mūziku. Interesentiem būs iespēja saņemt izsmeļošu informāciju par tā vēsturi un ārstnieciskajām īpašībām, informē “Borjomi” konsultante Maija Dulle.

“Tiem cilvēkiem, kas vēlas izbaudīt specifisko Gruzijas atmosfēru, nav nepieciešams doties uz pašu Gruziju – kalnu virsotņu un ieleju valsts noskaņa būs sastopama “Zaļā tirdziņa” ietvaros. Minerālūdens “Borjomi” ir Gruzijas nacionālais dārgums, tā ir neatņemama sastāvdaļa no Gruzijas kultūras mantojuma,” saka Iraklijs Bokučava (Irakli Bokuchava) “Borjomi” oficiālais pārstāvis Eiropā.

Gruzijas viesmīlības teltī tiks izveidota komfortabla atpūtas zona, kurā ikviens “Zaļā tirdziņa” apmeklētājs varēs atpūsties un nofotografēties uz Gruzijas kalnu ainavas fona. Interesentiem, kas vēlēsies saņemt foto ar Gruzijas kalnu ainavu, tas tiks izsūtīts pa e-pastu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu