Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 06:28:27
Sports » VEF Rīga spēlētāji: sports ir miera simbols visā pasaulē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
VEF Rīga spēlētāji: sports ir miera simbols visā pasaulē
Autors: Laila Spaliņa, 24/09/2008 17:47

Trešdien, 24.septembrī, plkst.11.30 atsaucoties Rīgas Olimpiskā sporta centra aicinājumam, basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētāji un treneri tikās ar karadarbībā Gruzijā cietušajiem bērniem un jauniešiem, kas atrodas divu nedēļu rehabilitācijā Latvijā.

Tikšanās laikā VEF Rīga spēlētāji Māris Gulbis, Sandis Silavs, Juris Patmalnieks, Jurijs Aleksejevs, Jānis Gailītis un kluba fiziskās sagatavotības treneris Edgars Buiķis spēlēja ar bērniem basketbolu, kā arī organizēja un piedalījās stafetēs ar dažādiem groza bumbas elementiem.
 
Pēc kopīgi pavadītā laika sporta zālē gan bērni un jaunieši no Gruzijas, gan VEF Rīga kluba pārstāvji bija gandarīti par tikšanos. Spēlētāji novērtēja viesu aktivitāti basketbola laukumā, cīņassparu un vēlmi uzvarēt. Ņemot vērā, ka tikšanās notika tieši ar karadarbībā Gruzijā cietušajiem bērniem, vefieši pēc pasākuma arī uzsvēra tā simbolisko nozīmi, piebilstot, ka sports ir miera simbols visā pasaulē.

Jau ziņots, ka 13.septembrī Latvijā uz divu nedēļu ilgu sociālo rehabilitāciju ieradās 30 bērni un jaunieši no Gruzijas. Bērni ir karadarbības Gruzijā upuri, kuri ilgstoši atrodas bēgļu statusā ārpus savām pastāvīgajām dzīvesvietām. Rehabilitācija tiek veikta Sociālās integrācijas valsts aģentūras iestādē Jaundubultos.


Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa
BK VEF Rīga PR konsultante
T: 29777087
E: laila@vefriga.com
www.vefriga.com






KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu