Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 09:16:40
Pasaule » Dibinās Japānas Kansai reģiona un Latvijas sadraudzības biedrību
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Dibinās Japānas Kansai reģiona un Latvijas sadraudzības biedrību
Autors: Laima Paula, 23/09/2008 12:25

Japānas trešajā lielākajā pilsētā Osakā 24. septembrī notiks Latvijas goda konsula Osakā Takeši Togo (Takeshi Togo) organizēta sanāksme saistībā ar Japānas Kansai reģiona un Latvijas sadraudzības biedrības dibināšanu. Biedrības dibināšanu ir iniciējis goda konsuls, lai aktivizētu darbību Latvijas popularizēšanā Kansai reģionā, kura galvaspilsēta ir Osaka, informē Latvijas vēstniecības Japānā speciālists Oļegs Orlovs.

Latvijai ir būtiski veicināt kontaktus ar Osakas pilsētu un Kansai reģionu, jo tas Japānā ir viens no aktīvākiem reģioniem, kurā ir koncentrēti Japānas lielākie uzņēmumi. Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars arī piedalīsies sadraudzības biedrības dibināšanas sanāksmē un teiks uzrunu.

Japānā jau eksistē trīs biedrības vai asociācijas, kas aktīvi darbojas Latvijas atbalstam un realizē dažādus projektus. Tādas ir Japānas – Latvijas Mūzikas asociācija, Japānas ziemeļu salas Hokkaido un Latvijas sadraudzības biedrība, kā arī Rīgas un Kobes sadraudzības biedrības. Osakā Latviju pārstāv arī goda konsuli Asahikavā (Hokaido) un Okinavā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu