Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 07:49:14
Kultūra » Parex banka atklāj darbinieku radīto mākslas darbu izstādi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Parex banka atklāj darbinieku radīto mākslas darbu izstādi
Autors: Sintija Pakalne, 22/09/2008 13:34

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzeja telpās, 19. septembrī plkst.18.00 svinīgi tiks atvērta pirmā Parex bankas darbinieku radīto mākslas darbu izstāde „No cipariem līdz krāsām”. Izstādes izveidošanai un veiksmīgai norisei finansiāli atbalstu sniedza Parex banka.

„Mēs esam radošu cilvēku grupa, kurus apvieno divas būtiskas dzīves jomas: darbs un vaļasprieks. Par savu darba vietu ar lepnumu saucam Parex banku, un ar radītprieka dzirksti acīs stāstām par savu vaļasprieku – mākslu. 2007.gada Ziemassvētku laikā dzima ideja par izstādi, un, laikam ritot, tā kļuva par mērķi. Tagad kopīgais sapnis ir īstenots. Mēs pateicamies bankas vadībai par atsaucību, līdzfinansējot pirmo Parex bankas darbinieku gleznu izstādi. Novēlam, lai ikviens rod tīkamas emocijas, kuras palīdz izvēlētajā ceļā uz veiksmi!,” rakstīts izstādei veltītajā bukletā.

Kopumā izstādē ir pārstāvēti 11 Parex bankas darbinieki ar vairākiem desmitiem dažādu mākslas žanru darbiem – eļļas gleznām, akvareļiem, grafikām, tekstilu un rotas lietām. Izstāde apmeklētājiem būs atvērta no 20.septembra līdz 18.oktobrim.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu