Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 02:29:11
Sports » Biedrības „Florbola klubs VALKA” florbolisti saņems jaunās formas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Biedrības „Florbola klubs VALKA” florbolisti saņems jaunās formas
Autors: Inguna Medne, 19/09/2008 16:18

Piektdien, 19.septembrī plkst.18.00 Valkas pilsētas domes sēžu zālē notiks svinīga jauno formu pasniegšana biedrības „Florbola klubs VALKA” florbolistiem. Pasākumā piedalīsies arī kluba valde.

Biedrība „Florbola klubs VALKA” tika nodibināta šī gada 20.maijā. Biedrības dibinātāji ir SIA „Prestižs” un Valkas pilsētas dome. Florbola kluba valdes priekšsēdētājs ir Vladimirs Kuncevičš, bet valdes locekļi ir Valerijs Fedjukovs, Unda Ozoliņa, Guntis Bašķis, Andris Dainis, Rudīte Gromule un Ivo Meļķis.

Biedrības mērķi ir – attīstīt un popularizēt florbola sporta veidu, sekmēt augstu sportisko rezultātu sasniegšanu, organizēt florbola treniņus, spēles, nometnes un citas aktivitātes bērniem, jauniešiem un pieaugušiem, veidot florbola kluba komandu un piedalīties dažādās sacensībās, tādējādi popularizējot Valkas pilsētas un novada vārdu Latvijā un ārvalstīs, izveidot florbola sportam nepieciešamo materiāli tehnisko nodrošinājumu, apsaimniekot to un piesaistīt finanšu līdzekļus.

„Kopš 2003.gada, kad Valkā tika atklāta ģimnāzijas sporta halle, viens no populārākajiem sporta veidiem pilsētā ir florbols. Katru gadu tiek organizēts pilsētas atklātais čempionāts florbolā, vietējie sporta entuziasti aktīvi piedalās dažādās sacensībās. Tagad ir atrasts arī profesionāls treneris Dainis Ābols. Atsaucoties uz florbolistu iniciatīvu un redzot lielo interesi par šo sporta veidu, tika pieņemts lēmums dibināt „Florbola klubu VALKA,” stāsta domes priekšsēdētāja un kluba valdes locekle Unda Ozoliņa.

Florbola klubam ir biedrības statuss un tas nozīmē, ka jebkurš interesents var kļūt par tā biedru, vai arī ziedot finanšu līdzekļus kluba mērķu īstenošanai. Iestāšanās maksa juridiskām personām ir Ls 100,- bet fiziskām personām – Ls 10,-. 


Papildus informācija:
Domes priekšsēdētāja, biedrības „Florbola klubs Valka” valdes locekle U.Ozoliņa, 4707616

Informāciju sagatavoja:
Valkas pilsētas domes preses sekretāre Inguna Medne, 4707616, 29250086                                                                                                 
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu