Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 01:19:20
Izklaide » Sākas Igo radošajai jubilejai veltītā koncertturneja
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Sākas Igo radošajai jubilejai veltītā koncertturneja
Autors: Alise Jansone, 19/09/2008 15:15

Šodien, 19. septembrī sākas Igo radošajai jubilejai veltītā koncertturneja „30 gadi uz skatuves”. Preses konferencē, kas notika tirdzniecības centrā „Mols”, tika paceltas šampanieša glāzes par veiksmīgu tūres norisi, bet vakarā gaidāms pirmais turnejas koncerts.

Tūres atklāšana notika saviesīgā gaisotnē tirdzniecības centrā „Mols”, kur organizatori iepazīstināja interesentus ar turnejas koncertu grafiku, viesmāksliniekiem un atbalstītājiem, kā arī Igo atbildēja uz žurnālistu jautājumiem. Bet tā kā koncertturnejas galvenā būtība slēpjas mūzikā, tad klātesošie varēja baudīt vairākas dziesmas Igo un viņa draugu – pavadošās grupas izpildījumā.

Preses konferencē piedalījās arī grupa R.A.P., kuri kā viesmākslinieki šovakar uzstāsies tūres pirmajā koncertā Liepājā. Tas sāksies plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, kur Igo uzstāšanos baudīs vairāk kā 500 klausītāji. Biļetes uz šo koncertu ir pilnībā izpārdotas.

Igo koncertturnejas ietvaros, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves, notiks 12 koncerti Latvijas reģionu pilsētās un noslēguma koncerts Rīgā.

Koncertu programma būs vairākos blokos, kuros Igo atskatīsies uz 30 gados paveikto – dziesmas no grupu „Corpus”, „Līvi” un „Remix” repertuāra, skaņdarbi no dažādiem mūzikliem, operām un rokoperām, kurās mūziķis reiz piedalījies. Koncerta noslēgumā Igo muzicēs kopā ar kādu no koncertturnejas viesmāksliniekiem. Katrā koncertā plānots kāds īpašs viesis, ar ko Igo kopīgi muzicējis savas skatuves karjeras laikā un viesu statusā būs gan grupas „Remix”, „R.A.P.”, „Putnu balle” un „Melo M”, gan mūziķi Zigmars Liepiņš, Andris Ērglis, Ladybird, Ieva Kerēvica, Fēlikss Ķiģelis, Ivo Fomins, Jolanta Gulbe un Heini Vaikmaa. Rīgas koncertā uzstāsies visi mākslinieki, kuri piedalījās reģionu koncertos. Īpašie viesi izpildīs gan duetus kopā ar Igo, gan arī savu oriģinālrepertuāru.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu