Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 08:17:16
Sports » Rosina prēmēt pasaules čempionus raķešu modelismā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rosina prēmēt pasaules čempionus raķešu modelismā
Autors: Dzintra Āboliņa, 18/09/2008 16:12

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komiteja šodien atbalstīja finanšu līdzekļu piešķiršanu, lai prēmētu Latvijas izlasi, kas izcīnīja 1. vietu pasaules čempionātā raķešu modelismā, aiz sevis atstājot Ķīnas, ASV, Krievijas un citu lielvalstu komandas.

Pasaules čempionātā raķešu modelismā, kas šogad augustā notika Leidā (Spānijā) startēja trīs tehniskā jaunrades nama „Annas 2” audzēkņi - Aleksandrs Ojavers, Viesturs Bērziņš un Lauris Pumpurs.  Šie sportisti  daudzu gadu garumā ir apguvuši prasmes un iemaņas raķešu modelismā un lidmodelismā pulciņu nodarbībās skolotāja Roberta Brīvnieka vadībā. Komitejas deputāti lēma, ka  katram sportistam vajadzētu piešķirt prēmiju 1000 latu apmērā, bet viņu pedagogam  2000 latu apmērā pēc nodokļu nomaksas. Kopējā summa, kas nepieciešama prēmijām, ir Ls 6700.

Jautājumu par prēmiju piešķiršanu pasaules čempioniem raķešu modelismā vēl skatīs Finanšu un administrācijas lietu komiteja.


Informāciju sagatavoja:
Dzintra Āboliņa, tālr. 26554446.
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu