Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 06:34:57
Izklaide » „Sirdslietu Aģentūra” svinēs 10 gadus ēterā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
„Sirdslietu Aģentūra” svinēs 10 gadus ēterā
Autors: Baiba Koknēviča, 18/09/2008 15:58

4.oktobrī populārais raidījums „Sirdslietu Aģentūra” svinēs savu 10.dzimšanas dienu Latvijas Radio 2 ēterā.

Lai suminātu savus klausītājus, raidījuma vadītāji Sandra Bērziņa un Dzintars Tilaks sola īpašus raidījumus desmitgades mēnesī, svētku raidījumā studijā tiks aicināti arī atraktīvi viesi. „Sirdslietu Aģentūra” ir interaktīvs raidījums par cilvēku privāto dzīvi un attiecībām, kurš skan kopš 1998.gada 4.oktobra. Raidījuma veidošanā tiek iesaistīti klausītāji – ikviens var tajā piedalīties ar vēstuļu, e-pasta un telefona starpniecību, stāstot vai diskutējot par katrā raidījumā pieteikto tematu. Klausītājiem ir iespēja ne tikai stāstīt savus dzīves stāstus, bet arī publiskot savus tālruņa numurus vai e-pasta adreses, lai varētu uzklausīt citus, atrastu domubiedrus un iepazītos.

Pēc klausītāju sniegtās informācijas raidījuma vadītāji veido „Sirdslietu Aģentūras” statistiku. Tā līdz šī gada septembrim ēterā bija izskanējuši 442 raidījumi, ar raidījuma starpniecību izveidojušies 285 pāri, ir nosvinētas 82 kāzas un šajās ģimenēs piedzimuši 42 bērni.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu