Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 12:15:48
Kultūra » Kino „Rīga” notiks “Mammadaba Multi rīti”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Kino „Rīga” notiks “Mammadaba Multi rīti”
Autors: Baiba Koknēviča, 18/09/2008 15:55

Sākot ar septembri, kino „Rīga” reizi mēnesī notiks kinoteātra, A/S „Latvijas Valsts meži” un Nacionālā Kino centra kopīgi organizēti „Mammadaba Multi rīti”, kad bērnus priecēs īpaši atlasītas multiplikācijas filmu programmas par dabu, zvēriem un brīnumiem, kas notiek mežā.

Pirms katra „Mammadaba Multi rītu” seansa skatītājus par dabas tēmu uzrunās kāds interesants viesis. Turpmāk „Mammadaba Multi rītos” būs iespēja noskatīties arī ārvalstu multiplikācijas filmas par piedzīvojumiem citu valstu mežos. „Mammadaba Multi rīti” šogad notiks reizi mēnesī sestdienās – 27. septembrī, 25. oktobrī, 29. novembrī un 27. decembrī.

„Esmu pārliecināts, ka kultūrai, piemēram, labām filmām par dabu, ir cieša saistība ar to, kā bērni vēlāk uzvedas mežā,” uzskata A/S „Latvijas Valsts meži” valdes priekšsēdētājs Roberts Strīpnieks. Savukārt kino „Rīga” direktore Una Meiberga uzsver, ka „„Mammadaba Multi rīti” būs interesanti un saturīgi pavadīts laiks un iespēja skaistai draudzībai starp kino „Rīga”, bērniem un multfilmu veidotājiem”.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu