Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 05:18:54
Kultūra » Busulis koncertēs „Rīgas mākslas telpā”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Busulis koncertēs „Rīgas mākslas telpā”
Autors: Baiba Koknēviča, 17/09/2008 15:36

3. oktobrī plkst. 20:00 izstāžu zālē „Rīgas mākslas telpa” notiks Intara Busuļa un grupas Sweet Waterz koncerts, ko papildinās arī meiteņu kvarteta Sweet Sisterz uzstāšanās. Intars Busulis sniegs koncertu, izpildot dziesmas gan no dubultalbuma „KИNO”, gan arī citus skaņdarbus. Klausītājiem tiek solīts arī kāds pārsteigums.

„Intara Busuļa koncerts ir kā aizsākums pilsētas izstāžu zāles „Rīgas mākslas telpa” koncepcijas papildināšanai, kas gan nebūt nenozīmē, ka „Rīgas mākslas telpa” novirzās no tās galvenā uzdevuma – laikmetīgās mākslas un kultūras procesu atainošanas,” norāda „Rīgas mākslas telpas” vadītājs Aigars Kauliņš.

Intara Busuļa koncertā tiks spēlēts krāsains un jautrs disko, balādes un šūpuļdziesmas, kā arī džezs, draiskām noskaņām mijoties ar temperamentīgām lielā orķestra improvizācijām. Daļa no sastāva ir grupas Sweet Waterz dalībnieki, kur klavieres spēlē arī Busuļa muzikālais līdzgaitnieks Kārlis Lācis - albuma „KИNO” mūzikas autors. Uzstāsies arī šarmantais meiteņu kvartets Sweet Sisterz, kuras pēdējā laikā bieži koncertē kopā ar Intaru. Intars dziedās dziesmas 5 valodās un spēlēs arī trombonu.

Biļešu tirdzniecība uz koncertu jau ir uzsākusies un līdz 2. oktobrim „Rīgas mākslas telpā”, un „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās tās ir iegādājamas par 5 līdz 15 latiem. Pasākuma dienā – 3. oktobrī biļetes varēs iegādāties „Rīgas mākslas telpā”, ja vien tās nebūs izpārdotas iepriekšpārdošanā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu