Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 10:42:12
Sports » Noticis uzbrukums Rīgas „Dinamo” vārtsargam Edgaram Masaļskim
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Noticis uzbrukums Rīgas „Dinamo” vārtsargam Edgaram Masaļskim
Autors: Baiba Koknēviča, 16/09/2008 15:57

Latvijas hokeja kluba Rīgas “Dinamo” vārtsargs Edgaras Masaļskis naktī uz otrdienu smagi cietis uzbrukumā uz ielas un guvis smagas traumas.

Pēc  nogurdinošā izbraukuma sezonas sākumā un veiksmīgi aizvadītajām trim pirmajām mājas spēlēm Rīgas „Dinamo” hokejisti, kuriem otrdien un trešdien ir piešķirtas brīvdienas, pirmdienas vakarā ieturēja kopīgas vakariņas. Mājupceļā no vakariņām Masaļskim Vecrīgā uzbruka 5-6 cilvēki. Rīgas „Dinamo” vārtsargs uzbrukumā ir guvis smagas traumas. Tādēļ otrdienas rītā sasauktas akciju sabiedrības “Dinamo Rīga” valdes un padomes ārkārtas sēdes, kurās nolemts veikt notikušā izmeklēšanu un apstākļu noskaidrošanu. Pēc tās tiks sniegta sīkāka informācija par notikušo.  Tostarp pašlaik nav zināms, cik ilgi Masaļskis nevarēs spēlēt.

Aizvadītajā nedēļa Masaļskis tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas vērtīgāko vārtsargu, turklāt viņš pirmdien laboja līgas “sausās” sērijas rekordu, neielaižot ripu vārtos 138 minūtes un 54 sekund
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu