Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 18:13:19
Sports » Pasniegs prēmijas par sasniegumiem Pekinas Olimpiskajās spēlēs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Pasniegs prēmijas par sasniegumiem Pekinas Olimpiskajās spēlēs
Autors: Baiba Koknēviča, 16/09/2008 14:50

Finanšu ministrijā šodien notika finanšu ministra Ata Slaktera vadītās Latvijas Nacionālās sporta padomes (LNSP) kārtējā sēde. Tajā padome iepazinās ar Latvijas Olimpiskās komandas rezultātiem Pekinas Olimpiskajās spēlēs, kā arī lēma rosināt Ministru kabinetu piešķirt naudas balvu sportistiem par izciliem sasniegumiem XXIX Vasaras Olimpiskajās spēlēs Pekinā.

Iepazīstoties ar Latvijas sportistu sasniegumiem Pekinas Olimpiskajās spēlēs, padome atbalstīja lēmumu aicināt Ministru kabinetu naudas balvu izmaksai piešķirt līdzekļus 445 000 latu un nodokļu nomaksai 79 755 latu apmērā no valsts budžeta apakšprogrammas „Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem”.

Naudas balvas plānots piešķirt Latvijas Riteņbraukšanas federācijas sportistam Mārim Štrombergam par izcīnīto pirmo vietu, Latvijas Vieglatlētikas savienības sportistam Aināram Kovalam par izcīnīto otro vietu, Latvijas Svarcelšanas klubu apvienības sportistam Viktoram Ščerbatiham par izcīnīto trešo vietu XXIX Vasaras Olimpiskās spēles Pekinā. Naudas balvas tiks piešķirtas arī sportistu treneriem, ārstiem un apkalpojošajam personālam.



KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu