Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:07:51
Sports » TBL pusfināli tiešraidēs televīzijā un internetā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
TBL pusfināli tiešraidēs televīzijā un internetā
Autors: TrioBet Baltijas līgas Preses daļa, 16/09/2008 10:31

TrioBet Baltijas līgas (TBL) pusfināli būs šīs sezonas pirmie čempionāta mači, kas tiek rādīti tiešraidēs televīzijā un internetā. Latvijas LTV7 pārraidīs Skonto FC un FK Rīga savstarpējo maču 23.septembrī plkst.20:10, savukārt Lietuvas Sport1 translēs FBK Kaunas un Latvijas čempionu FK Ventspils maču 24.septembrī. Līdz ar šo arī visi pusfinālu datumi un laiki tiek oficiāli apstiprināti.

Turklāt TBL partneris eSports.lv translēs divas pusfināla spēles internetā savā mājas lapā. Tiks pārraidīts 17.septembra FK Rīgas un Skonto FC, kā arī 8.oktobra FK Ventspils un FBK Kaunas mačs.

“Tā ir būtiska zīme, ka ka šie mači tiek rādīti tiešraidēs,” sacīja TBL izpilddirektors Kristians Happels (Christian Happel), “Nākamsezon mēs čempionāta mačus regulāri rādīsim televīzijā, jo tas ir būtiski TBL atpazīstamībai, līdzjutējiem, partneriem un sponsoriem, kā arī TBL nozīmības celšanai visu iesaistīto acīs. Un tas ir tikai sākums. Cerams būs lieliski mači,” teica K.Happels.

LTV7 producents Andris Ušackis atzina, ka viņa pārstāvētā televīzija ar Latvijas Futbola federāciju sadarbojas jau vairākus gadus un rādījusi gan nacionālās izlases, gan arī vietējā čempionāta – LMT  Virslīgas mačus tiešraidēs. “TBL ir salīdzinoši jauns projekts un tā būs jauna pieredze visiem,” sacīja A.Ušackis.

Lietuviešu Sport1 programmu direktors Andrius Tapinas: “TBL reformas ir sākušās un norit pareizā virzienā, tādēļ mēs gribam būt daļa no projekta. Cerams tas būs lielisks futbola šovs. Sport1 ir jauna programma un tieši tāpat progresē dienu no dienas, tāpēc mēs ļoti labi iederamies līgas idejā,”  uzsvēra A.Tapinas.

eSports.lv projektu menedžeris Jānis Cīrulis norādīja, ka konkurētspējīga darbība visās trīs Baltijas valstīs ir eSports.lv izaicinājums. “TBL ir starptautisks projekts Baltijas valstīs – tāpat kā mūsējais, – mēs redzam te nākotni,”  sacīja J.Cīrulis.

TrioBet Baltijas Līgas pusfināli:

17.septembris (trešdiena)

18:00 FK Riga – Skonto FC, Rīgā
(tiešraidē eSports.lv)

23.septembris (otrdiena)

20:10 Skonto FC – FK Riga, Rīgā
(tiešraidē LTV7, Latvijā)

24.septembris (trešdiena)

19:30 FBK Kaunas – FK Ventspils
(tiešraidē Sport1, Lietuvā)

8.oktobris (trešdiena)

15:00 FK Ventspils – FBK Kaunas
(tiešraidē eSports.lv)

Pirmo pusfināla maču jāizlaiž:

Sergejs Kožans (Skonto FC) – vienas spēles diskvalifikācija par sarkano kartiņu TBL ceturtdaļfinālā pret FK Zhalgiris.


TrioBet Baltijas līgas Preses daļa
press@balticleague.com
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu