Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 05:16:13
Izklaide » Queen vēlas apskatīt Rīgu un apmeklēt kādu latviešu grupas dzīvās mūzikas koncertu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Queen vēlas apskatīt Rīgu un apmeklēt kādu latviešu grupas dzīvās mūzikas koncertu
Autors: Alise Jansone, 12/09/2008 12:18


Grupa Queen un Pauls Rodžers (Paul Rodgers), kas 19. septembrī uzstāsies Arēnā Rīga, ieradīsies Latvijā jau 17.septembrī. Mākslinieki vēlas iepazīt pilsētu un, ja iespējams, apmeklēt kādu latviešu grupas dzīvās mūzikas koncertu, informē PR asistente Kristine Tjarve.

Kā pastāstīja Baltic Music Productions direktors Lauri Laubre, Queen un Pauls Rodžers ieradīsies Rīgā ar privāto lidmašīnu no Maskavas, kur grupa sniegs divus izpārdotus koncertus. „Queen precīzs laika grafiks Latvijā tiks sastādīts, grupai ierodoties, taču koncerta organizētāji jau ir saņēmuši instrukcijas, pēc kā vadīties: sagatavot restorānu sarakstu, kur grupa varētu vakariņot, dzīvās mūzikas koncertu programmu šajā laika periodā un apskates objektu sarakstu.

„Organizētājam tāpat izvirzītas drošības prasības, kas ietver mākslinieku drošības nodrošināšanu gan koncertzālē, gan visur ārpus tās, kur grupas locekļi šajās trīs dienās vēlas doties,“ pastāstīja L.Laubre.

Interese par Queen un Paula Rodžersa Eiropas koncertturneju visur ir milzīga – lielākā daļa grupas koncertu ir izpārdoti. Koncertturnejas pirmais koncerts notiks Ukrainā, Harkovā, kur tiek vākti līdzekļi atbalstam cīņā pret AIDS, un tūres noslēgums paredzēts 14.novembrī Dubaijā. No turienes mākslinieki dosies koncertturnejā uz Dienvidameriku.

8.septembrī klajā nāca Queen un Paula Rodžersa jaunā ilgspēlējošā diska pirmais singls „C-lebrity“. Jaunais albums ir pirmais Queen studijas albums vairāk nekā 13 gadu laikā.

Uz Rīgas koncertu uz visām trim Baltijas valstīm kopā atlikušas mazāk par 1000 biļetēm. No Igaunijas un Lietuvas uz koncertu ieradīsies vairāk nekā 6000 cilvēku. Arēnā Rīga Queen un Paula Rodžersa koncertā uzņems 12 000 skatītāju.

Megazvaigzne Queen pēc Rolling Stones ir vieni no ietekmīgākajiem leģendārajiem rokmūzikas māksliniekiem, kas apmeklē Baltiju.



KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu