Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 16:48:55
Kultūra » ES jaunieši vienosies Atēnu „Maratonā vienotai Eiropai”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
ES jaunieši vienosies Atēnu „Maratonā vienotai Eiropai”
Autors: Sintija Pakalne, 12/09/2008 10:45

No 12. līdz 14.septembrim Atēnās notiks „Maratons vienotai Eiropai”, kas pulcēs jauniešus no visām ES dalībvalstīm, lai kopīgā skrējienā veicinātu jauniešu solidaritāti. No Latvijas maratonā piedalīsies astoņi jaunieši no dažādiem Latvijas novadiem, informē Ārlietu ministrijas preses centrs

„Maratons vienotai Eiropai” ir trīs dienas ilgs kultūras, izglītības un sporta pasākums, kura kulminācija ir skrējiens - stafete, kas svētdienas rītā sāksies Atēnu antīkajā Olimpiskajā stadionā un noslēgsies Grieķijas pilsētā Maratonā. Pasākuma ietvaros jauniešiem būs iespēja piedalīties diskusijās par ES sporta politiku, kā arī iepazīt slavenā Grieķijas komponista Mikis Teodorakis (Mikis Theodorakis) mūziku un grieķu antīko teātri, noskatoties Aristofāna (Aristophanes) „Putnu” iestudējumu.

ES valstu vēstniecību informatīvajos stendos pasākuma apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīt katru no 27 ES dalībvalstīm. Latvijas vēstniecības Atēnās izveidotajā stendā apmeklētāji varēs ne tikai iegūt informāciju par mūsu valsti, bet arī nobaudīt Latvijas saldumus.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu