Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:42:04
Sports » Nūjošana jau sesto reizi Uzvaras parkā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Nūjošana jau sesto reizi Uzvaras parkā
Autors: Katrīna Gorbatenkova, 11/09/2008 15:55

Sestdien, 13. septembrī, Rīgā, Uzvaras parkā Latvijas Tautas Sporta Asociācija sadarbībā ar Reebok visiem interesentiem piedāvās iespēju izmēģināt spēkus nūjošanā. Dalība pasākumā un inventāra noma būs bezmaksas.

Līdz šim nūjošanas pasākumi piesaistījuši jau ap 3000 interesentu visā Latvijā. Šo sestdien Uzvaras parkā starts tiks dots plkst. 12.00, kad sāksies iesildīšanās treneru vadībā. Pusstundu pirms tam – reģistrēšanās un nūju izsniegšana. Pasākuma finālā paredzēta arī Exel un Reebok nūjošanas inventāra izloze.

Nākamie LTSA nūjošanas pasākumi paredzēti 20. septembrī Bolderājā, 21. septembrī Madonā un 18. oktobrī visā Latvijā.

Nūjošana (Nordic Walking) ir pastaiga ar īpaši izstrādātām nūjām, kas palīdz nostiprināt un attīstīt dažādas muskuļu grupas. Šis sporta veids radies 80. gadu sākumā Somijā un tagad ir plaši pazīstams visā pasaulē. Pirmais nūjošanas pasākums Latvijā norisinājās pērnā gada novembrī. Plašāku informāciju par nūjošanu Latvijā iespējams iegūt LTSA mājas lapā www.sportsvisiem.lv.

Nūjošanas pasākumus organizē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) sadarbībā ar sporta apavu un apģērbu ražotāju Reebok, kas ir viens no lielākajiem nūjošanas sporta atbalstītājiem pasaulē. 1991. gadā dibinātās LTSA galvenie mērķi ir radīt nepieciešamos apstākļus tautas sporta attīstībai Latvijā un rast iespējas katram iedzīvotājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. LTSA regulāri organizē sporta pasākumus tā, lai tie būtu pieejami ikvienam un dalībniekiem sniegtu gandarījumu un pozitīvas emocijas.


Papildu informācija:
Katrīna Gorbatenkova
Latvijas Tautas sporta asociācija
Projektu vadītāja
Tālr: 67226215, 29659000
E-pasts: ltsa@riga.lv
www.sportsvisiem.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu