Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 10:01:39
Sports » Jau rīt LTV7 sākas KHL translācijas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Jau rīt LTV7 sākas KHL translācijas
Autors: LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa, 10/09/2008 14:45

Jau rīt, 11. septembrī, LTV7 ēterā sāksies regulāras translācijas no Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) spēlējošā hokeja kluba "Dinamo Rīga" spēlēm. Līdz ar to visas sezonas garumā mūsu skatītājiem būs iespēja redzēt augsta līmeņa hokeju un just līdzi mūsu hokejistu panākumiem, jo kopumā LTV7 pārraidīs vairāk nekā 40 spēles.

Pēc piecu izbraukuma spēļu cikla „Dinamo Rīga” pirmo mājas spēli rītvakar no plkst. 19:30 aizvadīs pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto HK „MVD” no Maskavas reģiona pilsētas Balašihas. Lai gan pēc kautiņa pēdējā izbraukuma spēlē četri no „Dinamo Rīga” hokejistiem uz šo spēli ir diskvalificēti, ceram sagaidīt spraigu un saistošu cīņu.

Tāpat atgādinām, ka šovakar LTV7 ēterā varēsim just līdzi diviem Latvijas izlašu startiem. Plkst. 18:20 Latvijas izlase basketbolā vīriešiem tiksies ar Portugāli, bet plkst. 20:45 Latvijas izlase futbolā tiksies ar 2004. gada Eiropas čempioniem grieķiem.

Visplašākā informācija par spēļu kalendāru LTV7 ēterā, kā arī izmaiņām paredzētajā programmā iegūstama LTV interneta mājas lapās: www.ltvsports.lv, www.ltv7.lv.


Informāciju sagatavoja LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa
Plašāka informācija:
Andris Ušackis
VB SIA "Latvijas televīzija"
Projektu vadītājs
Tālrunis: +371 67200368
Mobilais tālrunis: +371 29466679
E-pasts: andris.usackis@ltv.lv
www.ltv7.lv, www.ltvsports.lv 
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu