Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 16:21:45
Sports » Klajā nāk basketbola kluba VEF jubilejas grāmata
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Klajā nāk basketbola kluba VEF jubilejas grāmata
Autors: Laima Paula, 09/09/2008 13:34

Ceturtdien, plkst. 17.00 Dailes teātrī notiks Latvijas basketbolā īpašā kluba VEF 50 gadu jubilejai veltītās grāmatas „VEFIŅŠ. 50 gadu 50 stāstos” prezentācija, informē BK VEF Rīga speciāliste Laila Spaliņa.

Pasākumā piedalīsies grāmatas autori, bijušie un esošie vefieši, kā arī kluba atbalstītāji.

Kluba valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: „Bija laiks, kad tieši VEF atgādināja par Latvijas vīriešu basketbola spēku. Vefieši bija PSRS izlases līderi, izcīnīja pasaules un Eiropas čempionu titulus un zeltu olimpiskajās spēlēs, bet vēlāk godam pārstāvēja zem sarkanbaltsarkanā karoga spēlējošo valstsvienību. Ir daudz argumentu, kas apliecina VEF īpašo vietu Latvijas basketbolā, tāpēc, atzīmējot kluba 50.jubileju, vēlamies atgādināt un uzsvērt tā vēsturi un ieguldījumu Latvijas groza bumbas attīstībā, izdodot grāmatu. Tajā būs apkopoti visi leģendārās meistarkomandas būtiskākie notikumi, sasniegumi un personības.”

Izdevuma autori ir Latvijā izcilākie basketbola apskatnieki - vairāku grāmatu par basketbolu autors, laikraksta Diena žurnālists Guntis Keisels un daudzu ar sportu saistītu izdevumu autors, žurnālists Ivars Ošiņš, kā arī bijušais vefietis, izdevniecības Jumava prezidents Juris Visockis.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu