Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 06:48:14
Izklaide » Latvijā notiks īsziņu ātrrakstīšanas čempionāts
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijā notiks īsziņu ātrrakstīšanas čempionāts
Autors: Baiba Koknēviča, 08/09/2008 17:14

„Zelta Zivtiņa” sadarbībā ar Nokia pirmo reizi Latvijā rīko SMS (īsziņu) rakstīšanas čempionātu. Vērienīgais pasākums notiks divās kārtās – sākot ar 13. septembri, pusfināli norisināsies Valmierā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī un arī Rīgā, savukārt Lielais fināls – 27. septembrī Rīgā, pie Kongresu nama.

Zelta Zivtiņas SMS Čempionāta dalībniekiem uz īpašajiem Nokia N sērijas mobilajiem tālruņiem, būs jācenšas uzrakstīt viena konkrēta satura īsziņa, ievērojot divus būtiskākos noteikumus – ļoti ātri un gramatiski pareizi. Katrs pusfināla uzvarētājs kvalificēsies Lielajam finālam Rīgā, kur būs iespēja cīnīties par Latvijas pirmā ZZ īsziņu ātrrakstīšanas čempiona statusu un iegūt naudas balvu 1000 latu apmērā.

Lai pieteiktu savu dalību Zelta Zivtiņas SMS čempionātā, nepieciešams reģistrēties iepriekš, jo dalībnieku skaits katrā pusfinālā ir ierobežots. Lai reģistrētos, dalībniekam uz numuru 1616 jāsūta īsziņa ar tekstu, kurā minēta pusfināla norises pilsēta, dalībnieka vārds un uzvārds, kā arī vecums. Piemēram, „LIEPAJA JANIS OZOLS 17”. Pēc īsziņas nosūtīšanas, dalībnieks saņems apstiprinājuma īsziņu par veiksmīgu reģistrāciju.

Ar SMS Čempionāta nolikumu iespējams iepazīties www.zeltazivtina.lv.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu