Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 06:32:42
Sports » Pirmo reizi Latvijā notiks īsziņu ātrrakstīšanas čempionāts
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Pirmo reizi Latvijā notiks īsziņu ātrrakstīšanas čempionāts
Autors: Edgars Vilcāns, 08/09/2008 16:38

Populārākā un draudzīgākā priekšapmaksas sarunu karte „Zelta Zivtiņa”, sadarbībā ar Nokia, pirmo reizi Latvijā rīko SMS (īsziņu) rakstīšanas čempionātu. Vērienīgais pasākums notiks divās kārtās – sākot ar 13. septembri, pusfināli norisināsies Valmierā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī un arī Rīgā, savukārt Lielais fināls – 27. septembrī Rīgā, pie Kongresu nama.

Par ZZ SMS čempionātu

„Ņemot vērā lielo īsziņu sūtītāju īpatsvaru Latvijā, nolēmām sarīkot īstu čempionātu, lai noskaidrotu, kurš Latvijā spēj visātrāk un gramatiski pareizāk uzrakstīt īsziņu. Šāda veida sacensības, kuru mērķis ir noskaidrot ātrāko rakstītāju, vairākās valstīs notiek regulāri. Lūkosim, varbūt Latvijā tiks fiksēts arī Ginesa rekordu grāmatas cienīgs rezultāts”, atklāj Jānis Spoģis, Tele2 mārketinga direktors.

Zelta Zivtiņas SMS Čempionāta dalībniekiem uz īpašajiem Nokia N sērijas mobilajiem tālruņiem, būs jācenšas uzrakstīt viena konkrēta satura īsziņa, ievērojot divus būtiskākos noteikumus – ļoti ātri un gramatiski pareizi. Katrs pusfināla uzvarētājs kvalificēsies Lielajam finālam Rīgā, kur būs iespēja cīnīties par Latvijas pirmā ZZ īsziņu ātrrakstīšanas čempiona statusu un iegūt naudas balvu 1000 latu apmērā.

„Ja kāds neuzskata sevi par tik spēcīgu, lai pretendētu uz SMS ātrrakstīšanas čempiona titulu, tad aicinām viņu būt klāt kādā no pusfināliem vai Lielajā fināla pasākumā, lai atbalstītu savus draugus vai paziņas un vienkārši labi pavadītu laiku. ZZ ir parūpējusies arī par dažādām citām aktivitātēm, kuras spēs aizraut jebkuru”, aicina J.Spoģis.

Par reģistrēšanos dalībai

Lai pieteiktu savu dalību Zelta Zivtiņas SMS čempionātā, nepieciešams reģistrēties iepriekš, jo dalībnieku skaits katrā pusfinālā ir ierobežots. Lai reģistrētos, dalībniekam uz numuru 1616 jāsūta īsziņa ar tekstu, kurā minēta pusfināla norises pilsēta, dalībnieka vārds un uzvārds, kā arī vecums. Piemēram, „LIEPAJA JANIS OZOLS 17”. Pēc īsziņas nosūtīšanas, dalībnieks saņems apstiprinājuma īsziņu par veiksmīgu reģistrāciju.

Lai piedalītos:

pusfinālā Liepājā vai Valmierā, dalībniekiem reģistrācija jāveic līdz 12. septembrim, plkst. 14:00,
pusfinālā Jelgavā vai Daugavpilī – reģistrācija notiks līdz 19. septembrim, plkst. 14:00,
pusfinālā Rīgā – līdz 26. septembrim, plkst. 14:00.

ZZ SMS Čempionāta norises vietas:

13. septembrī Liepājā, pie “Baltijas 1. Rokkafejnīcas” (pusfināls);
13. septembrī Valmierā, pilsētas skeitparkā (pusfināls);
20. septembrī Jelgavā, pie TC „Vivo” (pusfināls);
20. septembrī Daugavpilī, Vienības laukumā (pusfināls);
27. septembrī Rīgā, pie Kongresu nama (pusfināls un fināls).

Ar SMS Čempionāta nolikumu iespējams iepazīties www.zeltazivtina.lv.

Par „Zelta Zivtiņu”

Zelta Zivtiņa bija pirmā priekšapmaksas mobilo sakaru karte Latvijā (1998). Zelta Zivtiņa pirmā piedāvāja viesabonēšanu ārvalstīs (2003), pakalpojumu “Trīs draugi"(2006) un īpašu tarifu plānu “ZZ Pēcmaksa"(2008). Zelta Zivtiņa ir atzīta par labāko telekomunikāciju zīmolu Latvijā (Baltic Brand Formula 2007), tā saņēmusi Cicerona balvu (2007) kā arī mārketinga efektivitātes konkursa Password 2007 galveno balvu kā labākā mārketinga kampaņa Latvijā. Zelta Zivtiņas reklāmas seriāls, kura varoņu dzīvokļa stilā iekārtots arī tramvajs–dzīvoklis, tika aizsākts 2005. gada novembrī. Skatītājiem ir parādītas jau 117 sērijas, bet DVD ar seriāla epizodēm jau otro divas sezonas bija viena no populārākajām Ziemassvētku dāvanām.


Papildus informācijai:
Edgars Vilcāns
Zelta Zivtiņas SMS čempionāta projekta koordinators
Tālr. 26 332 223
E-pasts: edgars.vilcans@prs.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu