Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 11:51:20
Sports » Izdos basketbola klubam VEF Rīga veltītu grāmatu „VEFIŅŠ 50 gadu 50 stāstos”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Izdos basketbola klubam VEF Rīga veltītu grāmatu „VEFIŅŠ 50 gadu 50 stāstos”
Autors: Laima Paula, 02/09/2008 11:48

Latvijā īpašais basketbola klubs VEF Rīga, šogad atzīmējot tā 50 gadu jubileju, izdod grāmatu „VEFIŅŠ 50 gadu 50 stāstos”, informē BK VEF Rīga konsultante Laila Spaliņa.

„Bija laiks, kad tieši VEF atgādināja par Latvijas vīriešu basketbola spēku. Vefieši bija PSRS izlases līderi, izcīnīja pasaules un Eiropas čempionu titulus un zeltu olimpiskajās spēlēs, bet vēlāk godam pārstāvēja zem sarkanbaltsarkanā karoga spēlējošo valstsvienību. Ir daudz argumentu, kas apliecina VEF īpašo vietu Latvijas basketbolā, tāpēc, atzīmējot kluba 50.jubileju, vēlamies atgādināt un uzsvērt tā vēsturi un ieguldījumu Latvijas groza bumbas attīstībā, izdodot grāmatu. Tajā būs apkopoti visi leģendārās meistarkomandas būtiskākie notikumi, sasniegumi un personības,” stāsta kluba valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.

Izdevuma autori ir Latvijā izcilākie basketbola apskatnieki - vairāku grāmatu par basketbolu autors, laikraksta Diena žurnālists Guntis Keisels un daudzu ar sportu saistītu izdevumu autors, žurnālists Ivars Ošiņš, kā arī bijušais vefietis, izdevniecības Jumava prezidents Juris Visockis.

Grāmatas prezentācija paredzēta 11.septembrī Dailes teātrī.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu