Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 08:51:57
Sports » Notiks Zemessardzes atklāto sacensību ložu šaušanā fināls
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks Zemessardzes atklāto sacensību ložu šaušanā fināls
Autors: Līga Rukšāne, 29/08/2008 16:58

Rīt, 30.augustā, Ādažu poligona šautuvē notiks Zemessardzes atklāto sacensību ložu šaušanā ceturtais – fināla – posms, kurā piedalīsies 22 komandas no Zemessardzes un NBS vienībām – kopumā ap 180 dalībnieku. Zemessardzes atklātās ložu šaušanas sacensības organizē Zemessardzes Sporta klubs.

Zemessardzes ložu šaušanas sacensības norisinās četros etapos, pirmais no kuriem notika Ventspilī un Daugavpilī, otrais – Dobelē un Preiļos, bet trešais – Ēdolē un Cēsīs. Dalībnieki visos etapos sacenšas divos komandu vingrinājumos – šaušanā ar dienesta pistolēm 25m distancē un šaušanā ar triecienšautenēm (AK-4, M-75 vai G-3) 100m distancē.

Pēc pirmajiem trīs sacensību posmiem pirmo vietu ieņem Zemessardzes 51.kājnieku bataljons, aiz sevis atstājot Studentu bataljonu (2.vieta) un NBS Instruktoru skolu (3.vieta).

Sacensību galvenie uzdevumi ir sagatavot profesionālā dienesta karavīrus Valsts aizsardzībai, veicināt šaušanas sporta attīstību Zemessardzē, kā arī noskaidrot labākās vienības un karavīrus šaušanas sportā.


Informāciju sagatavojusi:
Līga Rukšāne
Zemessardzes štāba
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: 67335951
E-pasts: liga.ruksane@mil.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu