Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 13:33:41
Sports » Šodien sāksies tradicionālais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šodien sāksies tradicionālais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā
Autors: Baiba Rezakova, 28/08/2008 16:44

Šodien, Volvo sporta centra ledus hallē Rīgā sāksies tradicionālais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā U20 komandām, kurā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Dānijas U20 izlases, kā arī Zviedrijas elites junioru līgas klubs MoDo U20, kuru trenē Aleksandrs Beļavskis un kurā spēlē viens no Latvijas U20 izlases kandidātiem Vladislavs Dobreņkijs, informē LHF speciālists Jānis Stepītis.

Pirmajā spēļu dienā spēkiem mērosies Baltkrievijas un Dānijas U20 izlases, bet Latvijas U20 izlase spēlēs ar Zviedrijas junioru elites līgas klubu „MoDo”. Pirms Latvijas U20 izlase un „MoDo” spēles plkst. 18:00 notiks svinīgā turnīra atklāšana, kurā piedalīsies Sergeja Žoltoka māte Dženija Čagina, Rīgas Domes priekšsēdētāja vietnieks Almers Ludviks un LHF ģenerālsekretārs Ēvalds Grabovskis.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs ir viens no Latvijas U20 izlases gatavošanās posmiem Pasaules U20 čempionātam elites grupā, kas no 26. decembra līdz 5. janvārim norisināsies Kanādas pilsētā Otavā. Latvijas U20 izlases sastāvā turnīrā Rīgā spēlēs 24 hokejisti (3 vārtsargi, 8 aizsargi un 13 uzbrucēji). Vairāki potenciālie izlases spēlētāji netika aizņemtības dēļ savos ārzemju klubos (Jekimovs, Iliško, Uļeščenko, Bukarts u.c.), kā arī savainojumu dēļ (Apelis).

Ieeja uz turnīra spēlēm bez maksas.




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu