Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:14:07
Sports » Rīgas Dinamo pēdējā preses konference pirms sezonas sākuma KHL
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgas Dinamo pēdējā preses konference pirms sezonas sākuma KHL
Autors: A/s “Dinamo Rīga”, 28/08/2008 13:36

Hokeja klubs “Rīgas Dinamo” šā gada 30. augustā, pulkstens 13:00, “Inbox.lv” ledus hallē rīkos pēdējo preses konferenci pirms sezonas sākuma KHL.

Preses konferencē piedalīsies  kluba treneri, spēlētāji un vadība, informējot medijus par aktualitātēm komandā un gatavību dalībai KHL.

 Šajā pašā dienā “Inbox.lv” ledus hallē HK Rīgas “Dinamo” aicina esošos fanus un tos, kas vēlas par tādiem kļūt, uz fanu kluba dibināšanas pasākumu, kas sāksies pulkstens 13:00.

Pasākuma laikā paredzēta HK Rīgas “Dinamo” fanu kluba pirmo biedru svinīga uzņemšana. Savukārt, tiem, kas līdz šim vēl nav paspējuši pieteikties fanu klubā, būs lieliska iespēja to izdarīt, aizpildot anketu, kā arī saņemt visas Fanu kluba biedru priekšrocības, kā arī fanu atribūtiku vēl pirms pirmās Rīgas Dinamo mājas spēles 11. septembrī.

Visi klātesošie varēs piedalīties neformālās sarunās ar HK Rīgas “Dinamo” pārstāvjiem “Inbox.lv” ledus halles kafejnīcā.  Būs autogrāfu sniegšana, dažādi pasākumi, kas saistīti ar hokeju. Piemēram, hokeja spēles elementi uz ledus ar komandas un fanu piedalīšanos.

Iestāšanās noteikumi HK Rīgas “Dinamo” fanu klubā:

Sezonas dalības maksa 150Ls, kas ietver arī 50Ls abonementa atlaidi uz visām Rīgas “Dinamo” mājas spēlēm, iespēju pasūtīt (bezmaksas) spēļu kreklu ar izvēlētu vārdu un numuru, citu līdzjutēju atribūtiku, iespēju piedalīties Fanu kluba rīkotajos pasākumos un citas priekšrocības.

Vairāk informācijas zvanot vai rakstot Fanu kluba prezidentam Uģim Purviņam – tel. 29450880, e-mail: fanuklubs@dinamoriga.lv


A/s “Dinamo Rīga”
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu