Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 03:12:34
Sports » Šonedēļ sāksies Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā U20 komandām
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šonedēļ sāksies Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā U20 komandām
Autors: Baiba Rezakova, 26/08/2008 13:18

Jau ceturtdien, 28. augustā Volvo sporta centra ledus hallē Rīgā sāksies tradicionālais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā U20 komandām, kurā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Dānijas U20 izlases, kā arī Zviedrijas elites junioru līgas klubs MoDo U20, kuru trenē Aleksandrs Beļavskis un kurā spēlē viens no Latvijas U20 izlases kandidātiem Vladislavs Dobreņkijs, informē Latvijas Hokeja federacija pārstāvis Janis Stepitis.

Turnīru organizē Latvijas Hokeja federācija ar Rīgas Domes atbalstu. Ieeja uz turnīra spēlēm bez maksas.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs ir viens no Latvijas U20 izlases gatavošanās posmiem Pasaules U20 čempionātam elites grupā, kas no 26. decembra līdz 5. janvārim norisināsies Kanādas pilsētā Otavā. Latvijas U20 izlases sastāvā turnīrā Rīgā spēlēs 24 hokejisti (3 vārtsargi, 8 aizsargi un 13 uzbrucēji). Vairāki potenciālie izlases spēlētāji netika aizņemtības dēļ savos ārzemju klubos (Jekimovs, Iliško, Uļeščenko, Bukarts u.c.), kā arī savainojumu dēļ (Apelis). Katrā ziņā kandidātu loks ir visai plašs, un treneriem būs ļoti daudz darba izvēloties optimālo sastāvu pasaules čempionātam.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs U20 komandām tradicionāli augusta beigās tiek organizēts kopš 2005. gada, un Latvijas U20 izlasei tā arī ne reizi nav izdevies uzvarēt šajā turnīrā. Pirms gada Latvijas U20 izlase uzvarēja Polijas un Dānijas U20 izlases, bet zaudēja turnīra uzvarētājiem Baltkrievijas U20 izlases hokejistiem, un palika otrajā vietā.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu