Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 07:37:12
Sports » VEF Rīga paraksta trīs gadu līgumu ar Valdi Valteru
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
VEF Rīga paraksta trīs gadu līgumu ar Valdi Valteru
Autors: Laima Paula, 26/08/2008 10:39

Basketbola klubs VEF Rīga ir parakstījis līgumu ar kluba galveno treneri Valdi Valteru par sadarbību arī trīs nākamās sezonas, informē BK VEF Rīga konsultante Laila Spaliņa.

Kluba valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: „Šovasar esam nopietni strādājuši pie kluba ilgtermiņa attīstības stratēģijas nākamajiem trīs gadiem, būtiska sastāvdaļa tajā ir trenera jautājums. Tieši Valda Valtera kā galvenā trenera jautājums, jo tieši viņš šo stratēģiju var veiksmīgi realizēt. V.Valteru vērtējam kā augtākās klases speciālistu. Prieks, ka aizvadītā sezona pilnībā pierādīja mūsu izvirzīto mērķu precizitāti un iespēju tos sasniegt un ka mūsu komanda ir izveidojusies par saliedētu un attīstīties spējīgu kolektīvu. Bez Valtera tas nebūtu iespējams, bet kopā mēs varam augt un cīnīties par uzvarām”.

„Šis līgums ir turpinājums jau iesāktajam. Galvenais ir basketbolā atgriezt un nostiprināt VEF vārdu, tāpēc esam nolēmuši nopietni strādāt, turpināt iesākto, sniegties pēc augstākiem mērķiem un sagatavot augstas klases basketbolistus,” atzīst galvenais treneris V.Valters.

Komandas kapteinis Edgars Jeromanovs: „Ziņu par trīs gadu līgumu ar galveno treneri Valdi Valteru vērtēju ļoti pozitīvi. Uzskatu, ka darbs ar jauniešiem ir viņa īstā vieta. Valdim ir īpaša spēja pamanīt jaunos talantus un izaudzināt, izskolot viņus. Esmu pārliecināts - šie trīs gadi ļoti daudz dos Latvijas basketbolam un jo īpaši VEF’ am.”
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu