Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:07:30
Sports » Valsts prezidents apsveic šķēpmetēju Aināru Kovalu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Valsts prezidents apsveic šķēpmetēju Aināru Kovalu
Autors: Prezidenta preses dienests, 23/08/2008 17:25

Sestdien, 23.augustā Valsts prezidents Valdis Zatlers apsveica šķēpmetēju Aināru Kovalu ar izcīnīto sudraba medaļu Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Valsts prezidents sveic Aināru Kovalu ar izcilo sniegumu - stabilo startu priekšsacīkstēs un pēdējā mēģinājumā sasniegto personisko rekordu, kas Latvijai atnesa olimpisko sudraba medaļu. Valsts prezidents uzsvēra, ka Ainārs Kovals pēdējā vieglatlētikas sacensību dienā visiem Latvijas sporta līdzjutējiem sagādājis daudz pozitīvu emociju un pielicis lielisku punktu Latvijas sportistu startam Olimpiādē.

Valsts prezidents sveic arī Latvijas šķēpmetēju treneri Valentīnu Eiduku ar visu audzēkņu, bet jo īpaši ar Aināra Kovala lielisko sportisko sagatavotību un pārliecinošo sniegumu olimpiskajās spēlēs.

Valsts prezidents novēl gan trenerei, gan viņas audzēkņiem izturību, panākumus un jaunus sasniegumus profesionālajā sportā arī turpmāk.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu