Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 08:51:56
Sports » Māris Štrombergs kļūst par olimpisko čempionu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Māris Štrombergs kļūst par olimpisko čempionu
Autors: Līga Tarbuna, 22/08/2008 11:43

Piektdien, 22.augustā Pekinas olimpiskajās spēlēs Valmieras BMX kluba „Tālava” riteņbraucējs, 2008.gada pasaules un Eiropas BMX čempions Māris Štrombergs izcīnīja olimpisko zelta medaļu.

Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis: "Valmieras pilsētas pašvaldības administrācijas un domes deputātu vārdā sveicu Valmieras Junioru olimpiskās vienības dalībniekus Māri Štrombergu un Artūru Matisonu ar veiksmīgajiem startiem Pekinas olimpiskajās spēlēs. Īpašs prieks par olimpiskās zelta medaļas ieguvēja Māra Štromberga lieliskajiem panākumiem! Paldies trenerim Ivo Lakučam un visai komandai par ieguldīto darbu, gūstot tik nozīmīgus panākumus.".

Olimpiskais čempions Māris Štrombergs, viņa treneris Ivo Lakučs, kā arī visa komanda pēc atgriešanās no Pekinas tiks sveikti īpašā pieņemšanā pie Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Ineša Boķa.

Jāpiebilst, ka Māris Štrombergs un Artūrs Matisons jau divus gadus ir Valmieras Junioru olimpiskās vienības sastāvā, ko finansiāli atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība.

Mārim Štrombergam par sasniegumiem BMX sportā un iegūto pasaules čempiona titulu, kā arī Valmieras vārda popularizēšanu pasaulē, šogad pasniegts Valmieras pilsētas apbalvojums „Gada valmierietis 2008”. Tāpat Māris Štrombergs tiks sumināts Valmieras Sporta ballē, kas Vidzemes Olimpiskajā centrā norisināsies šā gada 12.decembrī.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob. tel.: 28382051
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu