Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 06:06:40
Sports » Šonedēļ Burtnieku novadā notiks pirmais Latvijas makšķernieku festivāls
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šonedēļ Burtnieku novadā notiks pirmais Latvijas makšķernieku festivāls
Autors: Eva Eglīte, 20/08/2008 12:56

No piektdienas, 22.augusta, līdz svētdienai, 24.augustam, Burtnieku novada Vecatē notiks pirmais Latvijas makšķernieku festivāls “Burtnieks 2008”. Pasākuma mērķis ir izjust makšķernieku garu un atrasties starp līdzīgi domājošiem. Uz pasākumu ir aicināti ne tikai makšķernieki, bet arī tie, kas vēlas atpūsties un pavadīt jauku nedēļas nogali dabā. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās interesantās aktivitātēs, visiem tiks piedāvāta arī īpaša zivju zupa.

Piektdien, 22.augustā plkst. 20.00 sāksies dalībnieku parāde – gājiens, pēc tam notiks festivāla atklāšanas pasākums, koncerts, jautras izdarības un diskotēka. Sestdien, 23.augustā plkst. 5.00 makšķernieki dosies Burtnieku ezerā, plkst. 9.00 sāksies sacensības dažādās disciplīnās, piemēram, zvejnieka zābaka izmešana, zelta „Līdaka”, “āķis lūpā”, “zuša stiepšana”, veiklības stafete, dvieļu bols u.c. Plkst. 10.00 sāksies izklaides pasākumi lieliem un maziem, plkst. 20.00 apbalvošana, plkst. 23.00 paredzēts salūts un vakara noslēgumā – zaļumballe, kurā spēlēs grupa „Novada mākslinieki”. Pasākuma organizētāji plāno, ka šis festivāls kļūs par ikgadēju norisi.

Sacensību vietas atrodas tuvu cita citai, lai dalībniekiem un līdzjutējiem festivāla laikā nebūtu jāizmanto automašīnas. Dalībniekiem paredzēta  nakšņošana teltīs. Pasākuma ietvaros notiks arī Burtnieku novada uzņēmēju un makšķernieku lietu tirdziņš.
Sīkāka informācija Valmieras rajona padomes interneta mājas lapā www.valmierasrajons.lv sadaļā “Sports” vai Burtnieku pagasta interneta mājas lapā www.burtnieki.lv

Festivālu rīko Burtnieku novada dome, SIA “Burtnieku ezera pārvalde” un Latvijas Makšķernieku asociācija sadarbībā ar Valmieras rajona padomi un Burtnieku pagasta padomi, kā arī sponsoriem un atbalstītājiem.


Informāciju sagatavoja:
Eva Eglīte
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Valmieras rajona padome
Tālr.: 42 07174
Fakss: 42 07155
E-pasts: eva.eglite@valmierasrajons.lv
www.valmierasrajons.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu