Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 08:52:01
Sports » Florbola kluba „Valmiera” vīru komanda augstākajā līgā!
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Florbola kluba „Valmiera” vīru komanda augstākajā līgā!
Autors: Karīna Odriņa, 19/08/2008 14:07

Neskatoties uz to, ka pagājušajā sezonā „FK Valmiera” komanda izcīnīja 2. vietu 1. līgā, tā ir saņēmusi uzaicinājumu no Latvijas Florbola savienības šajā sezonā startēt Virslīgā, jo finansiālu problēmu dēļ savu dalību ir atsaukusi Rēzeknes komanda.

Pagājušajā sezonā izcīnītā otrā vieta 1. līgā ir izrādījusies pirmās vietas vērtībā, tāpēc jau 6. septembrī Valmieras komanda aizvadīs pirmo šīs sezonas spēli Virslīgas čempionātā.

Kā informē komandas treneris Guntis Šverns, saņemtais piedāvājums ir bijis negaidīts, tomēr apspiežoties ar Valmieras Sporta kluba vadību ir pieņemts pozitīvs lēmums. Komanda pēc vasaras brīvdienām kopā trenējas jau no 1. jūlija, ir aizvadījusi treniņnometnes Salacgrīvā un Vidzemes Olimpiskajā centrā. Tiek arī plānots šosezon Latvijas čempionāta 2. līga startēt ar kluba dublieru komandu.

Jāpiebilst, ka FK Valmiera šī būs jau 6. florbola sezona. Aizvadītā sezona uzskatāma par veiksmīgu, jo „FK Valmiera” komanda pakāpās vairākus soļus augšup pa turnīra tabulas kāpnēm izcīnot otro vietu pirmajā līgā.
 


SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa
mob.tel.: 26309272
fakss: 4233402
e-pasts: karina.odrina@voc.lv
www.voc.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu