Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 02:31:20
Pasaule » Latvijas Republikas Ministru prezidents Pekinā ticies ar Lietuvas un Igaunijas valdību vadītājiem
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas Republikas Ministru prezidents Pekinā ticies ar Lietuvas un Igaunijas valdību vadītājiem
Autors: Aivis Freidenfelds, 19/08/2008 11:24

Šodien, 19.augustā, Pekinā Ministru prezidentam Ivaram Godmanim notika darba tikšanās ar Lietuvas Republikas Premjerministru Ģediminu Ķirķilu (Gediminas Kirkilas) un Igaunijas Republikas Premjerministru Andrusu Ansipu (Andrus Ansip).

Darba tikšanās laikā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas valdību vadītāji pārrunāja ekonomisko situāciju Baltijas reģionā kopumā un individuāli Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Tikšanās laikā premjerministri apsprieda jautājumu par enerģētisko sadarbību Baltijas reģionā kopumā (enerģijas pārvades starpsavienojumi triju Baltijas valstu starpā, „Jaunā Ignalīna” Lietuvā; enerģijas pārvades starpsavienojumi ar citām valstīm).

I.Godmanis, Ģ.Ķirķilis un A.Ansips darba tikšanās laikā pārrunāja triju Baltijas valstu individuālo tirdzniecību ar Ķīnas Tautas Republiku, kā arī līdzšinējo preču tranzītu no Ķīnas.

Darba tikšanās laikā tika apspriesti 2008.gada oktobra mēnesī gaidāmās Eiropas Padomes darba kārtībā plānotie jautājumi un Baltijas valstu pozīcijas tajos.


Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
Tālr. 67082922/29241016
E-pasts: prese@mk.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu