Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 06:32:49
Sports » Aizvadītas priekšpēdējās Coca-Cola Svētdienas futbols 2008 sacensības
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Aizvadītas priekšpēdējās Coca-Cola Svētdienas futbols 2008 sacensības
Autors: Laura Tīte, 19/08/2008 10:10

Strauji noslēgumam tuvojas „Coca-Cola Svētdienas futbols 2008“. 17.augustā Rīgas sporta stadionā „Daugava“ notika priekšpēdējās „Coca-Cola Svētdienas futbols 2008“ sacensības, kas pulcēja gandrīz 400 sportot gribētājus un līdzjutējus. Saulainajā svētdienā par balvām cīnījās 48 komandas no visas Latvijas.

Mazāk spēlētāju bija vecuma grupā no 10 – 12 gadiem, kur šoreiz sacentās 12 komandas, tomēr sacensību gara un interesantu spēļu epizožu šajā grupā netrūka. Vislielākais azarts valdīja vecuma grupā no 13 – 15 gadiem, kur par uzvaru sacentās 36 komandas. Nākamajā svētdienā, 24. augustā, plkst. 12.00 Rīgā, stadionā „Daugava“, Augšielā 1 laipni gaidīsim visus sportot gribētājus, kad notiks šogad jau pēdējās Svētdienas futbola sacensības. Pieteikties sacensībām vēl var, nedēļas laikā pirms sacensību dienas reģistrējoties www.coca-cola.lv/futbols vai zvanot pa tālruni 26454574.

Šoreiz pasākumā viesojās Latvijas izlases spēlētājs, aizsargs Artūrs Zakreševskis no futbola kluba Rīga. A.Zakreševskis, kurš  ir viens no labākajiem futbolistiem Latvijā, dalījās futbola pieredzē, rādīja paraugdemonstrējumus, kā arī dalīja autogrāfus. Futbolists Latvijas izlasē debitēja 1995.gada 19.maijā Baltijas kausa izcīņas spēlē.

Šogad īpašas sacensības notiek arī karsējmeitenēm. Pasākumos savu labāko sniegumu jau rādījušas tādas populāras deju grupas kā „Aggressive“ un „Soul sisters“. Lai arī atsaucība un piedalīties vēlme līdz šim nav bijusi liela, tomēr gaidīsim interesentus arī nākamreiz, jo ikvienam tiek dāvāta iespēja iemācīties deju soļus, skatoties profesionālus paraugdemonstrējumus, turklāt iegūt vērtīgas balvas. Pieteikšanās - rakstot uz pasakumi@karsejmeitenes.lv vai zvanot pa tālr. 26454574.

„Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008” sacensības jau trešo gadu norisinās skolēnu vasaras brīvlaikā un šogad jaunie aktīvā dzīvesveida piekritēji sporto katru svētdienu no 20. jūlija līdz 24. augustam. Tās tiek organizētas bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 15 gadiem, kā arī viņu vecākiem un draugiem. Sacensības notiek trīs vecuma grupās, trīs labākās komandas katrā grupā iegūst profesionālas futbola bumbas no adidas, bet visi sacensību dalībnieki – dažādus atspirdzinošus dzērienus un iespēju tikties ar populāriem Latvijas futbolistiem.

Šī sociālā projekta mērķis ir veicināt fiziskās aktivitātes, nostiprināt aktīva dzīvesveida tradīcijas un motivēt bērnus vairāk nodarboties ar sportu. Pagājušajā gadā pasākumu sešās svētdienās kopumā apmeklēja vairāk nekā 1900 bērnu un jauniešu. Sacensību nolikumu izstrādāja Latvijas Futbola federācija un Vidzemes Reģiona Futbola federācija un tie paredz jaunu pieeju futbola spēlei un uzvarētāju noteikšanai. „Coca-Cola Svētdienas futbols“ ir mini futbols, kur tiek izmantoti mazi vārti (1,5 x 1 metri) un spēle bez vārtsargiem notiek vienlaikus 5 mazākos laukumos (25x15 metri),
Pasākuma atbalstītāji: adidas, MTV, Popcorn, jauniešu portāls HC.lv

Pieteikšanās:                    Papildus informācija:
Laura Tīte                    www.coca-cola.lv/futbols
Tālr. 26454574                    Sanita Heinsberga, tālr. 29660153
E-pasts: svetdienasfutbols@inbox.lv        E-pasts: sanita.heinsberga@cchellenic.com
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu